Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Φώτης Δομουχτσιδης : Η νέα δημοτική αρχή κάνει κακό στο Δημο

    


 

 

 

 

Επίθεση στην δημοτική αρχή Τάτσιου εξαπολυει ο πρώην δήμαρχος Φώτης Δομουχτσιδης με αφορμή την απόφαση του Γενικού Διευθυντή Ενέργειας με την οποία δημοσιοποιείται ο Πίνακας Επιμερισμού σε μία ή περισσότερες Δημοτικές Κοινότητες του ειδικού τέλους υπέρ των οικιακών καταναλωτών σε περιοχές όπου λειτουργούν σταθμοί Α.Π.Ε (ανεμογεννήτριες) για τα έτη 2021 και 2022

Διαβαστε τι έγραψε ο κ Δμουχτσιδης

Η νέα δημοτική αρχή ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΌ στο Δημο Σιντικής !!!
 
Στις 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 επι Δημοτικής Αρχής κ. Τάτσιου ηρθαν τα παρακάτω έγγραφα
Ποιο είναι τώρα το «μεμπτό» για την νέα δημοτική αρχή; 
Η δημοτική αρχή υποχρεούταν να κοινοποιήσει την απόφαση και τους πινάκες κατανομής στις Δημοτικές Κοινότητες που εμπλέκονται σύμφωνα με την υπουργική απόφαση έτσι ώστε μέσω των συμβουλίων να μελετήσουν την απόφαση και να διατυπώσουν εάν τυχών έχουν τις ενστάσεις τους μέσα σε προθεσμία ενός μηνός όπως προβλέπει ο νόμος( Εικόνα 3).
 
 Έτσι γινότανε με την προηγούμενη δημοτική αρχή, κάθε φορά που ερχότανε η σχετική απόφαση κοινοποιούνταν εγκαίρως σε όλες τις εμπλεκόμενες Κοινότητες. Δυστυχώς η προθεσμία για τις ενστάσεις ΕΛΗΞΕ στις 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. 
Η δημοτική αρχή δεν κοινοποίησε την απόφαση στις εμπλεκόμενες Κοινότητες και μας κράτησε στο σκοτάδι.
Ο αιρετός Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοίκησης και Προγραμματισμού από το ΧΑΡΩΠΟ κ. Αθανάσιος Μελαδίνης έχει μεγάλη ευθύνη για την μη κοινοποίηση της απόφασης του Υπουργείου στην Κοινότητα μας.
 Επίσης ευθύνη έχει και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Χαρωπού κ. Νικόλαος Μελαδίνης για την μη γνωστοποίηση της απόφασης στο Συμβούλιο της Κοινότητας. Εάν το έκαναν από άγνοια είναι άσχετοι και κατώτεροι των περιστάσεων που απαιτεί μία χρηστή διοίκηση. Εάν το έκαναν εσκεμμένα είναι επικίνδυνοι για τα δίκαια συμφέροντα της Κοινότητας μας και του Δήμου!
ΦΤΑΙΤΕ κύριοι... ΦΤΑΙΤΕ!
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες!
Εσείς δεν προετοιμάζεστε τοσα χρόνια για την διοίκηση????
 
 
 
 



 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.