Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Θιασώτες του πολιτικού πολιτισμου

 


 

Ψήφο εμπιστοσύνης στον επικεφαλής της παράταξης των Συμμάχων Αλέξανδρο Χρυσάφη έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Χρυσανθιδης 

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στην Μαρία Ναβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ ο πρώην αντιδήμαρχος πολλές φορές ταυτίστηκε  με τις επιλογές του κ Χρυσαφη.Ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο ότι  επέμενε ότι ο πρώην δήμαρχος ήταν θιασώτης του πολιτικού πολιτισμού .Κάτι που κατάφερε στην διάρκεια της θητείας του να το κάνει πράξη. αποτέλεσμα να λείψουν από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου οι εντάσεις και οι κόντρες του παρελθόντος ( βλέπε δημοτική αρχή Αγγελίδη ). Επίσης ο κ Χρυσανθιδης τόνισε ότι η δημοτική αρχή Χρυσάφη έκανε δεκτές πολλές από τις προτάσεις της αντιπολίτευσης ( βλέπε Φωτιάδης  ) .Με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων να είναι ομόφωνες.

4 σχόλια:

  1. Ο Φωτιάδης μαζί με τον μόνιμο συνεργατη του,αναρωτηθήκατε τι τοξική και άδικη αντιπολιτευση εκαναν στον Αγγελίδη;Να τα θυμόμαστε ολα.Προφανως με τον Χρυσαφη τα βρήκαν παντου...Παρακαλω,να δημοσιευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι είπε πάλι ο αθεοφοβος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος ασχολείται με τον δεύτερο ρε παιδιά; Μια ζωή αντιπολίτευση είσαι ρε Βασίλη. Δε σε θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Χρυσανθιδης ματαίως προσπαθεί να δικαιολόγησει, τα αδικαιολογητα, για τον πολιτικό συνεταιρισμό που είχαν αυτός και ο Φωτιάδης με τον Χρυσάφη. Και πάρα το γεγονός, ότι σε όλη τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητειας στηριζαν με πάθος τον Χρυσάφη, αλλά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ( για λόγους που ξέρουν μόνον αυτοί), ο σερραϊκός λαός τους κατάλαβε και τους τιμώρησε στις δημοτικές εκλογές. Δυστυχώς ο Χρυσανθιδης με αυτά που λέει συνεχίζει να υποτιμά τη νοημοσύνη των Σερραίων δημοτών. Ευτυχώς που η παράταξη της Μητλιαγκα γλύτωσε από αυτόν τον κύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.