Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Στα δύσκολα ο πρόεδρος παίρνει ρεπό ?????

 


 

 

 Συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής του δήμου Σερρών την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 .Της συνεδρίασης για ένα χρονικό διάστημα προέδρευσε η δήμαρχος κ Μητλιαγκα η οποία ανέλαβε να απαντήσει στο ( μόνιμο εδώ και 50 μέρες ) ερώτημα της αντιπολίτευσης αν υπάρχει μελέτη για το κολυμβητήριο προπονητήριο .

Δεν ειναι η πρώτη φορά που η δήμαρχος αντικαθιστά τον πρόεδρο της επιτροπής κ Κουφοτολη .Κάτι  το οποίο έχει προκαλέσει την αντίδραση των τριών μελών της επιτροπής που προέρχονται από την Συμμαχία Σερραιων. Οι οποίοι έχουν θέσει ζήτημα κατά πόσο μπορεί η δήμαρχος να συμμετέχει και να προεδρεύει των συνεδριάσεων από την στιγμη που  δεν ειναι μέλος . 

Σύμφωνα με την νομοθεσία για την συγκρότηση της επιτροπής πρόεδρος ορίζεται ο δήμαρχος ή αντιδήμαρχος. Σε άλλους δήμους ( Σιντικη , Παππας ) ο δήμαρχος ειναι πρόεδρος της επιτροπής. Στον δήμο Σερρών η κ Μητλιαγκα δεν έκανε χρήση του δικαιώματος της παραχωρώντας την θεση στον κ Κουφοτολη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

2 σχόλια:

  1. Φίλοι του Serresbomb.
    Πέρα από το γεγονός, ότι δεν μπορείτε να χωνεψετε με τίποτα την ήττα του πολιτικού σας φίλου Χρυσάφη στις δημοτικές εκλογές, που τόσο πολύ τον στηρίξατε, επίσης δεν μπορειτε με τίποτα να χωνεψετε και το γεγονός, ότι εκλεχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι με την Μητλιαγκα και ο Κουφοτολης και η Παλαζη, που τόσο πολύ τους πολεμήσατε. Αυτό δείχνει, ότι όσοι σας διαβάζουν δεν σας λαμβάνουν σοβαρά υπόψη και πολύ δίκαια, διότι είστε αναξιόπιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να σας πονά η τοποθέτηση του Κουφοτόλη, Πουλιάκα, Χατζηγαβριήλ στη Δημοτική Επιτροπή. Και από την άλλη αντίπαλο δέος: Μισιρλής, Χράπας, Χρυσανθίδης της Συμμαχίας, αυτή με το πράσινο αφήγημα της δεξιάς παρένθεσης. Αντικαθιστά, υποκαθιστά και άλλες χαριτολογίες λες και κανείς δεν παρακολούθησε τη συνεδρίαση. Δηλαδή ο Πρόεδρος απαντά για τη μελέτη του Κολυμβητηρίου ή ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.