Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Υπάρχει αλλά είναι ¨¨αόρατη ¨¨

 


 

 

 

 Η  προοπτική κατασκευής κολυμβητηρίου – προπονητηρίου στο Πάρκο Ομόνοιας, το οποίο θα εξυπηρετήσει τα αθλητικά σωματεία των Σερρών, μέχρι να κατασκευαστεί το νέο, έχει πυροδοτήσει νέες εντάσεις, αυτή τη φορά στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στον Δήμο Σερρών.

 

Την περασμένη εβδομάδα τόσο η Δήμαρχος Βαρβάρα Μητλιάγκα, όσο και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Αλέξανδρος Χρυσάφης “αντάλλαξαν πυρά” για το ίδιο θέμα.

Η Δήμαρχος είχε δηλώσει πως την μελέτη για το έργο έκανε δωρεά στον Δήμο ο Γενικός Γραμματέας Άρης Αναστασιάδης, με την επαγγελματική του ιδιότητα και έχει εγκριθεί από τη Δημοτική Επιτροπή. 

Σε εκτός ημερησίας ερώτηση κατά τη σημερινή (22/5/24) συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης Βασίλης Χρυσανθίδης αναρωτήθηκε γιατί η μελέτη αυτή δεν εμφανίστηκε ποτέ στη Δημοτική Επιτροπή, όπως προβλέπεται, αμφισβητώντας έμμεσα την ύπαρξή της.

Την στιγμή εκείνη στο χώρο της συνεδρίασης μπήκε η κα Μητλιάγκα, η οποία του απάντησε πως υπάρχει μελέτη και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη


 https://www.serrespost.gr

4 σχόλια:

  1. Μεγάλο άγχος και στενοχώρια έχουν οι συμμαχοι και το serresbomb, με το φόβο μήπως και γίνει Κολυμβητήριο - προπονητηριο στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η καημένη η νομοθεσία φταίει για όλα. Τα απευθείας τηλέφωνα είναι εντός νομοθεσίας κ Χρυσανθιδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο που ενδιαφέρει τον απλό πολίτη είναι αν θα υπάρξει λύση ή όχι. Τα κόμπλεξ του Χρυσανθίδη και του Χρυσάφη δεν απασχολούν κανέναν παρά μόνο τους ίδιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε πάτε καλά, τι είναι ο Δήμος, μαγαζάκι του Χρυσάφη και του Χρυσανθίδη, της Μητλιάγκα και του ζεύγους; έτσι κάνατε έτσι κάνουμε και λογαριασμό δε δίνουμε, σοβαρευτείτε εκεί μέσα όλοι μη σας πάρουμε με τις πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.