Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Δεύτερες σκέψεις στους Συμμάχους για την ένσταση

 


 

Μπορεί κατά πλειοψηφια ( εκτός του κ Νυχτοπάτη υπήρξαν και άλλοι που διαφώνησαν , ενώ και ο κ Χρυσανθιδης που δεν συμμετείχε ειναι αρνητικός ) οι δημοτικοί σύμβουλοι των Συμμάχων να έκαναν δεκτή την πρόταση του επικεφαλης κ Χρυσαφη να καταθέσουν ένσταση  και στο ΣτΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου  στον δήμο Σερρών . Όμως μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις αν τελικά θα κατατεθεί η ένσταση , αφού με το που έγινε γνωστή η απόφαση υπάρχουν πολλές αντιδράσεις .Με αποτέλεσμα και κάποιοι εκ των δημοτικών συμβούλων που ήταν αρχικά θετικοί να έχουν αλλάξει άποψη , ταυτιζόμενοι με όσους εξαρχής υποστήριξαν οτι το θέμα έκλεισε και θα πρέπει να δεχθούν την απόφαση του εκλογοδικείου που επικύρωσε το αποτέλεσμα της κάλπης που ανέδειξε δήμαρχο την κ Μητλιάγκα

2 σχόλια:

  1. Ρε τι λέτε; Πάμε ΣΤΕ, μετά πάμε Άρειο Πάγο, μετά ευρωπαϊκά δικαστήρια κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Χρυσάφης τους δουλεύει τους δημοτικούς του συμβούλους και αυτοί κοιμούνται τον ύπνο τον βαθύ. Ο Χρυσάφης με την πρόταση που έθεσε, να πάνε στο ΣτΕ θέλει να δώσει ελπίδα και να κερδίσει χρόνο, για να μην τεθεί θέμα αλλαγής του αρχηγού της Συμμαχίας. Το ίδιο προσπάθησε να πετύχει και με την προσφυγή του στο Πρωτοδικείο. Ένας όμως από τους δημοτικούς του συμβούλους και συγκεκριμένα ο Νυχτοπατης δεν " μάσησε" και την εχει κοπανήσει. Οι υπόλοιποι ροχαλιζουν δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.