Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Τι κερδίζει η πόλη ????

 


 

 

Πέρσι έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης η Εκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση –Τοπικά Προϊόντα & Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας» .Η έκθεση βεβαια δεν φιλοξενούσε μόνο κρητικά προϊόντα ( τι σχέση έχουν άραγε με την Κρήτη ο χαλβάς Φαρσάλων και τα φιστίκια Αιγίνης ??? ) .Επίσης υπήρξαν καταγγελίες οτι κάποιοι εκ των εκθετών έκαναν  και πλανόδιο εμπόριο  .Φέτος το ΕΒΕΣ έστειλε επιστολή στον δήμο ζητώντας να μπουν όροι και κανόνες  σε ότι αφορά την λειτουργία της έκθεσης  .Το δημοτικό συμβούλιο Σερρών πάντως ενέκρινε να γίνει και φέτος η έκθεση .Οι μόνοι που διαφώνησαν ήταν η κ Παλάζη και ο κ Παπαβασιλείου οι οποίοι λαμβάνοντας  υπόψιν και όσα έγιναν πέρσι υποστήριξαν  ότι προϊόντα αυτού του τύπου υπάρχουν σε αφθονία σε σερραϊκά καταστήματα και κατά συνέπεια οφείλουμε να προστατέψουμε τις Σερραϊκές επιχειρήσεις. 

δειτε εδω

3 σχόλια:

  1. Eπιτέλους μια υπεύθυνη και σοβαρή απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος επιτήδειος κάνει μπίζνα εκμεταλλευόμενος ένα ισχυρό brand name (Κρήτη) και με τις ευλογίες της ανά την Ελλάδα τοπικής αυτοδιοίκησης, ασκώντας πιέσεις σε δήμους και συλλόγους να προσδώσουν κύρος στο εγχείρημα του. Κατ' ουσίαν ασκεί εμπόριο χωρίς να πληρώνει για επαγγελματική στέγη και διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.