Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Αθ. Μαλλιαράς : Στόχος μου το καλύτερο αποτέλεσμα

 





 Τους λόγους που τον ωθούν  να  διεκδικήσει εκ νέου την επανεκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κ. Μακεδονίας εξηγεί, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Σ.Θ.»,  ο περιφερειακός σύμβουλος Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ασπάζεται τις ιδέες του Απ. Τζιτζικώστα, όσον αφορά το αναπτυξιακό μοντέλο που επιχειρεί να προσδώσει  στην Κεντρική Μακεδονία, πιστεύει στις δυνατότητες του αγροτικού τομέα για την ανάπτυξη του Νομού μας και δηλώνει ικανοποιημένος για το παραγόμενο έργο την τετραετία που μας πέρασε. Διατηρώντας μεγάλο, γεωτεχνικό, μελετητικό γραφείο και κατέχοντας  τη θέση του προέδρου του ΕΒΕΣ, ο Θανάσης Μαλλιαράς έχει πλήρη εικόνα του δυναμικού του νομού Σερρών και των παρεμβάσεων που είναι αναγκαίες.

Με ποιους στόχους είστε υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές  του Οκτωβρίου κ. Μαλλιαρά;

Κάθε φορά που  θέτεις υποψηφιότητα και εκτίθεσαι στην λαϊκή ετυμηγορία έχεις στόχο να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου.

Πρώτος μου στόχος είναι να συμβάλλω  στην επανεκλογή  του  Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τέσσερα χρόνια εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος  παρακολουθώ τις προσπάθειες του να γίνουν βήματα προόδου.

Δέχθηκα την πρόταση του να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο του γιατί είμαι ήδη εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος και  γιατί πιστεύω στις ιδέες και να το αναπτυξιακό μοντέλο που πρεσβεύει  ο Απόστολος  Τζιτζικώστας.

Στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ήμουν τρίτος σε σταυρούς προτίμησης, σε αυτές τις εκλογές στόχος μου είναι το καλύτερο.

Είστε ευχαριστημένος από την παραγωγή έργου που υπήρξε αυτά τα τέσσερα χρόνια;

 Ναι, είμαι. «Πέσαμε» σε μία περίοδο δύσκολη, με την υγειονομική και ενεργειακή κρίση που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Έγιναν έργα και σε επίπεδο Κ. Μακεδονίας και στο Νομό Σερρών .

Ο Νομός Σερρών θωρακίστηκε αντιπλημμυρικά και δεν έχουμε τις πλημμύρες και τις καταστροφές των προηγουμένων ετών , παράλληλα έγιναν έργα οδοποιίας, έχουν γίνει έργα που βοηθούν την παιδεία, την υγεία και την καλύτερη λειτουργία των Δήμων.

Πιστεύω ότι η παρουσία της περιφερειακής αρχής έχει θετικό πρόσημο και αυτός ο λόγος με ωθεί να ασχοληθώ και να είμαι ξανά υποψήφιος.

Στον αγροτικό τομέα υπάρχουν καλύτερες προοπτικές για τους αγρότες μας ή είναι εγκλωβισμένοι και αναγκασμένοι να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις με το υψηλό κόστος παραγωγής, δεδομένου ότι δεν αναπτύσσονται συνεργατικά σχήματα

Ο αγροτικός κόσμος είναι αλήθεια ότι περνά δύσκολη περίοδο. Στο Νομό μας όμως ο αγροτικός τομέας  έχει συμβολή στο ΑΕΠ της χώρας.

Έχουμε επαγγελματίες αγρότες στον τόπο μας, ασχολούνται συστηματικά με το αντικείμενο. Ο Νομός μας είναι εύφορος, προσφέρει στον καταναλωτή τα πάντα, υπάρχουν παραγωγές σε όλα τα προϊόντα.

Οι αγρότες μας έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην εξέλιξη τους, υπάρχει δρόμος μπροστά για περαιτέρω άνοδο. Μέσω της περιφέρειας μπορούν να δοθούν κίνητρα οι αγρότες μας να εξελίξουν και τις ατομικές τους επιχειρήσεις και να προχωρήσουν σε συνεργατικά σχήματα τα οποία τα τελευταία χρόνια παίρνουν σάρκα και οστά.

Μέσα από προγράμματα της Περιφέρειας μπορούν να γίνουν πολλά, να γίνουν  ακόμα πιο σύγχρονες οι μονάδες των γεωργικών εκμεταλλεύσεων.

 https://sertharros.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.