Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Σέρρες : Γίνεται της ηχορρύπανσης

 




Μας διαμαρτυρήθηκαν φίλοι αναγνώστες για το απαράδεκτο φαινόμενο, που επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε βράδυ, νεαροί με μηχανάκια, από τα οποία έχουν αφαιρέσει τις κανονικές εξατμίσεις, να ξεσηκώνουν με τους διαπεραστικούς ήχους, αργά τις πρώτες πρωινές ώρες, τις γειτονιές της πόλης. Επώδυνο αποτέλεσμα να ξαγρυπνούν οι πολίτες, να αδυνατούν να ξεκουραστούν και να πάνε την άλλη μέρα ήρεμοι στις εργασίες τους.
Μάλιστα, όπως μας αναφέρουν, πολλές φορές αυτή η «δράση» των φερέλπιδων νεαρών λαμβάνει χώρα σε περιμετρικές οδούς του κεντρικού πάρκου (Δορυλαίου, κλπ), δηλαδή «κάτω από την μύτη» της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Η πολιτεία εφοδίασε την ελληνική αστυνομία με σύγχρονες μοτοσυκλέτες και οργάνωσε ανάλογα τμήματα. Αναρωτιόμαστε είναι τόσο δύσκολο οι δικυκλιστές αστυνομικοί, που έχουν βάρδια εκείνες τις ώρες, να «πάρουν κατά πόδι» αυτούς τους νεαρούς και να τους επιβάλουν τις νόμιμες κυρώσεις;  Και να απαλλάξουν την πόλη από ένα τόσο αρνητικό φαινόμενο.

«Σ.Θ.»

 

https://sertharros.gr/

4 σχόλια:

  1. Γιατι στην Δυτικης Θρακης κοιμουνται το βραδυ? Δυστηχως η τροχαια κανει βολτες στην κοιλαδα με λιγα λογια περα βρεχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το απαράδεκτο αυτό φαινόμενο, είναι σύνηθες τις νυκτερινές ώρες και στο τέρμα της οδού Βενιζέλου, διασταύρωση με οδό Ναούσης .
    Δεν χρειάζεται να τους καταδιώξεις με δίκυκλο και φάρο και να σκοτωθούν οι παραβάτες προσπαθώντας να διαφύγουν.
    Ταπεινή υπόδειξη προς τον Διοικητή Τροχαίας, να βάλει ειδικά τα Παρασκευοσάββατα από τις 21.00΄- 24,00΄στα επίμαχα σημεία, συμβατικά αυτοκίνητα όχι δίχρωμα με φάρο, με ανάλογο πλήρωμα, που εντοπίζουν ,ακολουθούν διακριτικά, καλούν ενισχύσεις και μόλις σταματήσουν, τους τσαλακώνουν και κατάσχουν τις μοτοσυκλέτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαπα τι φασιστικά μέτρα είναι αυτά που προτείνεται.Εσυ νευριασμένε ΔΝ άμα σε διαβάσει η νεοεκλεγείσα βουλευτρια αφεντικό να σου θα σε κάνει ντα.Η νεολαία μας το αύριο μας το μέλλον μας η ελπίδα μας.Αφηστε την να ανθίσει για να μας ψηφίσει την άλλη φορά.Μςχρι τότε σκασμός και ρουφηξε το αυγό σου και εσύ και οι ευαίσθητοι στην ακοή ψηφοφόροι του αχαστου και χαρισματικού Κούλη μας....στα σερρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρουμε ότι πονάτε, αλλά δεν είναι ανάγκη και να σκούζετε έτσι, ανώνυμε άπαπα....
      Κάντε υπομονή και σκασμός εσύ, γιατί το 4-1 θα επαναληφθεί το 2027 και μπορεί να γίνει και 5-0.
      Όσο για τη νεολαία, ευτυχώς η πλειονότητα της δεν έχει το δικό σου μυαλό, για αυτό ψήφισε και ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, γυρνώντας την πλάτη στα αριστερά και στα φασιστικά ακροδεξιά κόμματα.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.