Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Όλοι ξέρουν Ηλια

 

 




Ερώτημα αν θα πορευθούν μαζί με τον Στέλιο Γαλάνη ή θα χωρίσουν οι δρόμοι τους βάζει ο Ηλίας Γκότσης . Ενα ερώτημα αγαπητέ κ Γκότση που έχει απαντηθεί εδώ και καιρό , γιατι η πόλη μικρή είναι και τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα

 

 

 

 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Θα πορευθούμε μαζί ή θα χωρίσουν αυτοδιοικητικά οι δρόμοι μας!"

4 σχόλια:

  1. Ερώτημα βάζει, εξ ού και το θαυμαστικό.
    Διατί να το αποκρύψομεν άλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Γκότση, ο Γαλανης είναι αξιοπρεπής και δεν θα μας απογοητεύσει. Θα είναι μεγάλο λάθος του, αν έρθει μαζί σου στον Χρυσάφη, σε έναν Δήμαρχο που δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο μετά από 4 χρόνια, όπως πολύ σωστά τα λες και εσύ, αλλά δεν τα πράττεις σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ηλίας ορθώς θα είναι υποψήφιος με την Συμμαχία Σερραίων γιατί στην μάχη κανείς δεν περισσεύει... Όποιος δεν τον κατάλαβε να μας αδειάσει την γωνιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γαλανης είναι έξυπνος πολιτικά και δεν θα ξεφτελιστει για να πάει στον συνδυασμό του Χρυσάφη με την κούφια τετραετία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.