Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Συνέχεια στην κόντρα Καριπογλου- Πάνου

 


 

 Σε σήριαλ τείνει να εξελιχθεί η αντιπαράθεση ( στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ) του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Σερρών Παναγιώτη Καριπογλου με την πρώην αντιδήμαρχο Σωτηρία Πανου . Ο πρόεδρος επανέρχεται και ανταπαντά στην απάντηση της κ Πάνου

Δήμος Σερρών : Κοντρα Πάνου - Καριπογλου

Η απάντηση Καριπογλου

«Ή φρονείν ελάσσονα ή δύνασθαι δει σε μείζονα».
-Ευρυπίδης-
Είσαι Αντιδήμαρχος μέχρι 31.12.2023.
 
Γίνεται δημοτικό συμβούλιο στα τέλη Γενάρη (προχθές δηλαδή) και καταγγέλεις τη νέα διοίκηση ότι αμέλησε να συμμετάσχει σε ένα συνέδριο για την ψηφιακή υγεία (έχουμε λύσει όλα τα αλλά προβλήματα) και έτσι χάθηκαν προγράμματα για τον Δήμο. 
 
Αν ανατρέξει όμως κανείς στην ιστοσελίδα του συνεδρίου βλέπει ότι σε αυτό συμμετείχαν φορείς παροχής υγείας και κανένας ΟΤΑ. 
 
Η συμμετοχή στο συνέδριο ήθελε έγκαιρη δήλωση και,σε κάποιες από τις δράσεις, απαιτούνταν πληρωμή του συμμετέχοντος.
 
Αναρωτιέμαι λοιπόν -και δεν λαμβάνω σοβαρές απαντήσεις- τι εννοεί η πρώην αντιδήμαρχος πως έχασε ο Δημος απο τη μη συμμετοχή στο συνέδριο αυτό;; 
 
Αν υπήρχε τέτοια μεγάλη ανάγκη, γιατί η ίδια δεν δήλωσε εγκαίρως τη συμμετοχή του Δημου στο συνέδριο; 
 
Και γιατί οι δημότες έπρεπε να πληρώσουν τη συμμετοχή σε ένα συνέδριο για την ψηφιακή υγεία; 
 
Και σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα για να ασχοληθούμε. 
 
Ας βοηθήσουμε όλοι στην ανάταξη της πόλης μας από οποιαδήποτε θέση και αν κατέχουμε.
Αυτό προέχει.

5 σχόλια:

  1. Σίγουρα ήταν πολύ άστοχη η παρέμβαση αυτή της κυρίας Πάνου, γιατί είναι ψέμα αυτό που λέει, ότι έχασε πρόγραμμα η σημερινή δημοτική αρχη.
    Όμως κυρία Πάνου στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Η δημοτική αρχή Χρυσάφη στην θητεία της έχασε εγκεκριμένη χρηματοδότηση 2 εκ. ευρώ για το παλιό Κολυμβητήριο, κινδυνεύει επίσης να χαθεί το εγκεκριμένο πρόγραμμα " Ζέφυρος", όπως επίσης κινδυνεύει να χαθει η εγκεκριμένη χρηματοδότηση των 5,5 εκ. ευρώ για το κολυμβητήριο της Ομόνοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μια απορία. Από πότε ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ανέλαβε εργολαβία την υπεράσπιση της νέας Δημοτικής Αρχής?
    Λύθηκαν όλα τα προβλήματα του κλάδου των Δικηγόρων ή ο πρόεδρος για προσωπικούς λόγους, διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις του Δήμου.
    Και αφού έχει τόση πρεμούρα για τα δημοτικά θέματα, γιατί δεν διεκδίκησε ως υποψήφιος την θέση του Δημάρχου ή έστω μια θέση Αντιδημάρχου.
    Διαβάζοντας δε και τα δυσμενή σχόλια πολλών επώνυμων πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε βάρος του Προέδρου του Δ.Σ. νομίζω ότι θα πρέπει κάποιος να τον συμβουλέψει, να αρκεστεί στα καθήκοντα του, γιατί εκτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω ότι ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου ανέλαβε αμισθί ? την υπεράσπιση της κ. Μητλιάγκα, που η ίδια αποφεύγει να τοποθετηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δυνατό σε ανάρτηση με ημερομηνία "Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024", να έχεις σχόλια που έγιναν την προηγούμενη μέρα;
    Τα στοιχειώδη δεν αντιλαμβάνεσαι βρε ερίφη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκπρόσωπος τύπου της Μπάρμπι ανέλαβε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.