Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Προς την πρόεδρο της ΔΕΥΑΣ ενταυθα

 


 

 Κείμενο άφωτο : Μαρία Νάβαλη

Αυτό το επικίνδυνο έκτρωμα κείτεται στη συμβολή των οδών Γρ. Ρακιτζή και Μιαούλη, μπροστά από το 15ο Δημοτικό Σχολείο, εδώ και τρεις εβδομάδες. Ήταν παρέμβαση της ΔΕΥΑΣ εικάζω για κάποια βλάβη που παρουσιάστηκε. Φυσικό μάλλον ήταν για κάποιες μέρες βάλουν το πλέγμα, αλλά...
1) από την αρχή ήταν πρόχειρη η σήμανση, με άσχετες πινακίδες, χωρίς ανακλαστικά ( άκρως επικίνδυνο τα βράδυ).
2) εδώ και πολλές μέρες έριξαν τσιμέντο και ουδείς νοιάστηκε κάποια στιγμή να απομακρύνει το πλέγμα και τα κολωνακια από το κέντρο του δρόμου όπου γινεται κομφουζιο κάθε μέρα, περνούν όπως μπορούν οι οδηγοί με τα οχήματά τους, πατάνε το πλέγμα, υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος από τις -όπου να ναι - πινακίδες, μια που δεν υπάρχει χώρος να περάσουν...και πολλά άλλα.
Εδώ και πολλές μέρες με προτρέπουν πολίτες να αναδείξω το θέμα, είπα να κάνω υπομονή, αλλά μάλλον το ξέχασαν οι υπεύθυνοι (!). Άλλαξε χέρια η διοίκηση της ΔΕΥΑΣ, ούτε οι πρώην ούτε οι νυν έχουν περάσει από το σημείο; Αφήνω τους αιρετούς...οι προϊσταμενοι και οι διευθυντάδες τι κάνουν;
Υ.Γ. 1 στον αγαπητό επαγγελματία οδηγό ταξί, που με είδε να τραβάω φωτό και βίντεο στο σημείο και φώναξε αγανακτισμένος "πες τα μήπως και γίνει κάτι, μας έχουν τρελάνει" έχω να πω, πως τα λέω, αλλά θα δεν θα έπρεπε να φτάνουμε στο σημείο να τα "λέμε" για να γίνεται η δουλειά.
Υ.Γ. 2 στον έτερο αγαπητό συμπολίτη που μου είπε "καλά, ξέρουμε τι θα φταιει... το κρύο η θα πουν πως περιμένουν να δοκιμαστει η αποκατάσταση χιχιχι" ας απαντήσουν οι . . . υπεύθυνοι ( κι εύχομαι να μην επικαλεστούν το κρύο ή την μπούρδα της δοκιμής των τριών εβδομάδων!).

2 σχόλια:

  1. Για τον δήμο Εμμανουήλ Παππά θα μας πει τίποτε η λαλίστατη κυρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια
    τα λεφτά, τα μπερντέ, τα μπικικίνια να πείτε στην τραγουδίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.