Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Κοίτα να μαθαίνεις : Για όλα φταίνε οι Σύμμαχοι

 


 

 

Φαίνεται οτι στην δημοτική αρχή το έχουν υιοθετήσει ως αρχή  ,οτι και για τα δικά τους λάθη θα φταίνε οι προηγούμενοι .Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι όταν ο πρώην πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου κ Κατιρτζογλου στην πρόσφατη συνεδρίαση του σώματος .Απευθυνόμενος προς την πρόεδρο κ Δριγκα της επεσήμανε οτι θα πρέπει να αιτιολογεί την κατεπείγουσα σημασία ενός προς συζήτηση θέματος .Κατηγορήθηκε από την δήμαρχο γιατι δεν φρόντισε στο διάστημα της μετάβασης ( από την πρώην στην επόμενη δημοτική αρχή ) να εκπαιδεύσει την νέα πρόεδρο στον τρόπο άσκησης των καθηκόντων της. Ο κ Κατιρτζογλου αντέδρασε λέγοντας οτι ουδέποτε του ζητήθηκε από την κ Δριγκα η βοήθεια , ακολούθησε ένας έντονος διάλογος στον οποία παρενέβη και ο πρώην δήμαρχος κ Χρυσαφης και η  αντιπαράθεση έληξε .

ΥΓ : Και έτσι να ειναι όπως ισχυρίστηκε η κ Μητλιαγκα , εμείς να σημειώσουμε οτι θα μπορούσαν να ζητήσουν την βοήθεια δυο πρώην προέδρων δημοτικου συμβουλίου οι οποίοι στήριξαν προεκλογικά  την Μητλιαγκα τους κκ Παπαβασιλειου και Γαλανη .Οι οποίοι θα μπορούσαν να δώσουν ¨¨τα φώτα τους ¨¨ επι διαδικαστικών θεμάτων λειτουργίας του δημοτικου συμβουλίου

3 σχόλια:

  1. Πλάκα μας κάνετε, η κ. Δρίγκα είναι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2011, είναι, αυτό δε σημαίνει ότι συμμετείχε κιόλας. Αυτά τα πράγματα είναι η ΑΒ, άκου να την εκπαιδεύσουν, σοβαρά τώρα λέγονται και γράφονται αυτά, χωρίς ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για τη. Προκήρυξη ειδικών συμβούλων που τελικά δεν προχώρησε φταίνε οι προηγούμενοι για να θυμηθώ και για την επιλογή του κ. Ταραση στην θέση του ΑΜΙΣΘΟΥ ειδικού συμβούλου φταίνε οι προηγούμενοι και για πολλά άλλα που τα αφήνω στην φαντασία σας φταίνε οι προηγούμενοι. Μόνο η κ. Μητλιαγκα και η παρέα την δεν φταίνε σε τίποτα. Να είμαστε ξεκαθαροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Συμμαχία θυμήθηκε ότι δεν κατάφερε να κάνει 4,5 χρόνια. Κάλιο αργά παρά ποτέ…Φαίνεται θεωρούν τη νέα δημοτική αρχή πολύ ικανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.