Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Απευθειας ανάθεση 28.500 ευρω για διαμορφωση επικοινωνιακής στρατηγικής

 


 

 Απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσίας με τίτλο : «Παροχή Υπηρεσιών για τη Διαμόρφωση επικοινωνιακής στρατηγικής για την τουριστική προβολή του Δήμου Σερρών», συνολικού ποσού 23.000,00€ χωρίς ΦΠΑ και 28.520,00€ με ΦΠΑ. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

5 σχόλια:

  1. Ρε σταματήστε το αυτό με τις απευθείας αναθέσεις. 4 χρόνια τις κάνατε και σας έκρινε ο σερραϊκός λαός γι αυτό. Γιατί συνεχίζετε αυτή την κατασπατάληση των χρημάτων μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα. Καμμένη γη θα αφήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ο Σπύρος είπε στο ΔΣ πως δεν έγινε καμία αναμόρφωση προϋπολογισμού μετά τις εκλογές, και γίνονται απευθείας αναθεσεις σε διαγωνισμούς που έγιναν πριν - προφανώς για να σώσει την κατάσταση το είπε γιατί η κοινωνία βοά - ας κρατηθούν λίγο και να αφήσουν τη νέα δημοτική αρχή αν θέλει να προχωρήσει στις συγκεκριμένες απευθείας αναθέσεις γιατί μάλλον δεν είναι δεσμευτικές, είναι άτυποι διαγωνισμοί προφανώς ή απλή έρευνα - λέμε τώρα - τιμών. Είναι η τελευταία τους ευκαιρία να σώσουν την αξιοπρέπεια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αξιοπρέπεια τους έχει χαθεί ανεπιστρεπτί εδώ και 2 χρόνια (τουλάχιστον).

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.