Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Κοντρα Πάνου - Καριπογλου

 


 

 Την άμεση αντίδραση της πρώην αντιδημάρχου Σερρών Σωτηρίας Πανου προκάλεσε το σχόλιο του προέδρου του δικηγορικού συλλόγου Σερρών Παναγιώτη Καριπογλου .Επί των όσων είπε η κ Πανου στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλιου

                                  ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ κ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ

Παρακολούθησα από το διαδίκτυο το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο των Σερρών.
Κάποια στιγμή άκουσα με προσοχή την πρώην αντιδήμαρχο κα Πανου να αναφέρεται σε απώλεια προγραμμάτων από τη νέα δημοτική αρχή στα θέματα της υγείας.
Ερεύνησα το θέμα - καθώς μας αφορά όλους- μήπως όντως υπήρξε κάποια σοβαρή αμέλεια από τους νυν αντιδημάρχους, ανεξάρτητα αν οι άνθρωποι ακόμη ενημερώνονται.
Τελικά διαπίστωσα ότι η κα Πανου αναφέρεται όχι σε απώλεια προγράμματος, αλλά σε ένα συνέδριο των υπουργείων υγείας Ελλάδας και Κύπρου για την ψηφιακή υγεία, όπου προφανώς συμμετείχαν οι φορείς που προσκλήθηκαν και φυσικά πουθενά δεν υπήρχαν ΟΤΑ, καθώς το θέμα ήταν εξειδικευμένο.
Όμως η αντίδραση της πρώην Αντιδημάρχου δημιούργησε εντυπώσεις.
Συμπεραίνω: είτε η ίδια δεν κατάλαβε τι είναι η εβδομάδα ψηφιακής υγείας ή δεν επιχειρηματολόγησε σωστά…

                                        Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ κ  ΠΑΝΟΥ

 Ο Σόλων έγραφε "Αν μη ίδης, μη λέγε. Ειδώς σιγά" Παναγιώτης Καρίπογλου .

Η προσπάθεια αποδόμησης της ερώτησής μου ως Δημοτικής Συμβούλου και η γενικότερη προσπάθεια απαξίωσης θα πω απλά και ευγενικά ότι είναι μια αστοχία δική σας...

Η αλήθεια δεν φιμώνεται και φυσικά η απάντηση στο ερώτημά μου ήρθε!

 Δεν θα σας ανοίξω άλλο τα μάτια...

Σας εύχομαι του χρόνου να συμμετάσχετε τουλάχιστον ως παρατηρητής και μάλιστα σας προτείνω, αφού ενδιαφέρεστε ως Δημότης,να μεταβούμε μαζί του χρόνου, γιατί με την ελάχιστη πείρα που απέκτησα, ίσως κάτι θα έχω να παρουσιάσω για όφελος όλων μας...Σας ευχαριστώ πολύ.

 

Καλη συνέχεια..

 

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "πό: protokollo @moh.gov.gr gov.gr (Ministry of Health) τάλθηκε: Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 2:08 μμ Προς: Sotiria Panou Kreniapa@icloud.com ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΡΓa ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΥΓΕΙΑ απάντηση του ηλεκτρονικού μηνύματος που αποστείλατε στις 30/01/2024 σας ενημερώνουμε ότι Αυτοδιοίκησης Î' και B' Βαθμού που διαθέτουν Ken ΥΓΕΙΑΣ δύνανται απευθείας, χωρίς την έγκριση του Υπουργε Φορείς καταστούν εταίροι σε οποιοδήποτε πρόγραμμα παρουσιάζεται στην Εβδομάδα Ψηφιακής Υγείας 2024 ADHW)-A Week κατόπιν δικής τους πρότασης που θα αξιολογηθεί από τους δικαιούχους των προγραμμάτων. αναφέρω τα Ευρωπαϊκά έργα: xPandH,Unicom.Gravitat Health,Label2 Enable....."

2 σχόλια:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.