Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Και ανόητοι και επικίνδυνοι αλλά με την ανοχη των υπολοίπων

 


 

Η αλλαγή στη φορά του ανέμου ήταν η αιτία που απεσόβησε τα χειρότερα στο τοπικό διαμέρισμα του Προβατα. Αφού κάποιος ή κάποιοι  είχαν την έμπνευση να βάλουν φωτιές για να κάψουν χόρτα. Γρήγορα η φωτια εξαπλώθηκε , αυτός ή αυτοί που έβαλαν τις φωτιές έσπευσαν να εξαφανιστούν . Κάποιος ενημέρωσε την πυροσβεστική η οποία έσπευσε άμεσα , βοήθησε και ο καλός θεός και ο αέρας άλλαξε και  έσπρωχνε την φωτια προς τον κάμπο και δεν υπήρξαν χειρότερα , αφού δεν απειλήθηκε το χωριό . Για την ιστορία  το έργο επαναλαμβάνεται για 2η φορά στην περιοχή καθώς πριν από 4 ή 5 χρόνια είχαν κινδυνέψει Βαμβακιά , Καρπερή .

Τώρα πως γίνεται πάντα  ( στην συγκεκριμένη περιοχή το φαινόμενο επαναλαμβάνεται σε τακτα διαστήματα ) ουδείς να μην γνωρίζει τον δράστη ή τους δράστες είναι ομολογουμένως αξιοπερίεργο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.