Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Μεταγραφή από το πάνω ράφι για την Συμμαχία

 

 
 
 
 
Βροχή πέφτουν οι ανακοινώσεις νέων υποψηφίων από την Συμμαχία Σερραίων .
Την σημερινή του Δημήτρη Τσολακη θα την μετρήσουμε στις καλές ( σε σταυρούς ) υποψηφιότητες .Μεταγραφή από το πάνω ράφι ( να χρησιμοποιήσουμε την έκφραση ) αφού προέρχεται από τον χώρο του αθλητισμού
 
 Διαβάστε την ανακοίνωση
Στην αυτοδιοικητική μας οικογένεια προστίθεται ένας ακόμη νέος και δημιουργικός άνθρωπος, ο Δημήτρης Τσολάκης, ο οποίος συμπορεύεται με τη «Συμμαχία Σερραίων» στον δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο Δημήτρης Τσολάκης είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, υπήρξε αθλητής του τένις με πολλές εθνικές και ευρωπαϊκές διακρίσεις, ενώ σήμερα ως επικεφαλής προπονητής στην Ακαδημία Τένις του Πανσερραϊκού διδάσκει τους νέους αθλητές μας και συμβάλλει στην κατάκτηση σημαντικών διακρίσεων για το σερραϊκό τένις.
Είναι ένας ένας μαχητής, εντός και εκτός τερέν, με διάθεση να προσφέρει στον τόπο στον τομέα του αθλητισμού και όχι μόνο.
Είναι μεγάλη μας χαρά που υποδεχόμαστε στη «Συμμαχία Σερραίων» έναν ακόμη ενεργό και δραστήριο πολίτη , ο οποίος θέλει να συμμετάσχει ενεργά στο έργο που ξεκινήσαμε για να αλλάξουμε τη φυσιογνωμία του Δήμου μας.
Καλώς ήρθες Δημήτρη!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.