Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Προβληματισμός και ερωτηματικά για την πολιτική απραξία της Βαρ. Μητλιάγκα

 


 

Με πολύ μεγάλο προβληματισμό παρακολουθούν οι παροικούντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ τις κινήσεις της υποψηφίας δημάρχου Σερρών  Βαρβαρας Μητλιάγκα .Η πολιτική απραξία ( πέραν των συναντήσεων ) δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό ( ούτε όνομα και λογότυπο της παράταξης ) έχει αρχίσει να δημιουργεί πολλά πολλά ερωτηματικά για το μέλλον της κίνησης της δημοτικής συμβούλου . Ακόμη και εντός της πράσινης πολυκατοικίας  υπάρχει ένα ¨¨μούδιασμα ¨¨ .Αφού οι φωνές που κανουν λόγο για μια θνησιγενή πολιτικά κίνηση αυξάνονται καθημερινά.

Τονίζοντας χαρακτηριστικά οτι ακομη δεν έχουν λυθεί  εντός της παράταξης της ,δυο πολύ σημαντικά θέματα.Παραμένει επικεφαλης ο Στέφανος     Φωτιάδης .Ενω από τους 9 εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους ( Χρυσανθιδης, Τερζης , Καλώτα έχουν αποχωρήσει ) μόνο ο κ Γάτσιος έχει βγει δημόσια δηλώνοντας οτι την στηρίζει .

 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.