Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Σύριζα Σερρών : Ανακοινώνονται πέντε - Έκπληξη με τους άλλους δυο ???? ( ονόματα )

 


 

 

 Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του Σύριζα . Σε οτι αφορά την Σερραικη Συριζαικη πολυκατοικία .Πέντε ονόματα έχουν κλειδώσει ενώ για τους άλλους δυο πιθανόν να υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις .

Οι πέντε που θα ανακοινωθούν είναι :

Αβραμάκης Λευτέρης 

Καρπουχτσης Κώστας

Δεμερτζης Μιχάλης

Σαββιδου Ιορδανα 

Ρατκίδου Φωτεινη

Για τις άλλες δυο θέσεις υπάρχει το μεγαλο ενδιαφέρον .Καθως η δημοσκοπηση που έτρεξε πρόσφατα στην ΠΕ Σερρών και αφορουσε υποψηφιους για το ψηφοδέλτιο φέρνει ανατροπές στα μεχρι σήμερα δεδομενα

Ο Μάρκος Μπόλαρης οδεύει προς την Α Θεσσαλονίκης αφού τα ευρήματα δεν ήταν ενθαρρυντικά .Στο τραπέζι επανήλθε το όνομα της πρώην υπουργού κ Κολλια Μαρία .Καθώς σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση  η υποψηφιότητα της δείχνει να προσθέτει ψήφους  που προέρχονται από τον χώρο των ΑΝΕΛ  .

Μετα την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη  η υποψηφιότητα Φωτιάδη αρχίζει να κερδίζει πόντους .Καθως στην Κουμουνδουρου θέλουν τουλάχιστον έναν υποψήφιο με αναφορές στον χώρου ΠΑΣΟΚ

Εκτός ψηφοδελτίου θα μείνει η κ Αφροδίτη Σταμπουλη ( και είναι προσωπικη της επιλογής )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.