Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τρικυμια στην χώρα των ΕΝΤΟΣ

 


 

 Θα την θυμούνται ( στην παράταξη των ΕΝΤΟΣ ) για πολύ καιρό την συνεδρίαση της δημοτικής επιτροπής του δήμου Σερρών που έλαβε χώρα την Δευτέρα 22 Απριλίου .Η οποία εξελίχθηκε σε πολιτικό βατερλό για την δημοτική αρχή

Τα πολλά προ ημερήσιας διάταξης θέματα προκάλεσαν την αντίδραση των δημοτικών Συμβούλων της Συμμαχίας που απείλησαν με αποχώρηση . Να θυμίσουμε βέβαια την κριτική που ασκούνταν στην δημοτική αρχή Χρυσαφη σε παρόμοιες καταστάσεις .

Η αντιδήμαρχος πολιτισμου κ Παλαζη αναζητήθηκε στο τηλέφωνο προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για θέματα που απτονται των αρμοδιοτήτων της. Η αντιδήμαρχος οικονομικών κ Μπάρμπα δήλωσε άγνοια για θέμα που ήταν εισηγήτρια. Ο αντιδήμαρχος έργων κ Γάτσιος εισηγητής άλλου θέματος δήλωσε οτι χρειάζεται και την συνδρομή της νομικής υπηρεσίας. Ο εντεταλμένος σύμβουλος κ Πουλιακας να δίνει δίκιο στους Συμμάχους λέγοντας οτι θα πρέπει να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία των θεμάτων που έρχονται προς συζήτηση . Και ο πρόεδρος της επιτροπής αντιδήμαρχος κ Κουφοτολης να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ζητώντας συγνώμη δηλώνοντας οτι  καλείται να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

ΥΓ 1: Αν το ξεχάσατε διοικούν τον δήμο . Και έχουν περάσει 4 +3 μήνες που ανέλαβαν 

ΥΓ 2 : Φήμες οτι υπάρχουν σκέψεις να προσληφθεί ειδικός συνεργάτης προκειμένου να συνδράμει ώστε να αποκτησουν κοινό βηματισμό οι αντιδήμαρχοι διαψεύδονται ως  πολιτικές κακοήθειες .

 Με πληροφοριες απο το ρεπορταζ της Βαιας Βαιδου για το ΔΙΚΤΥΟ

5 σχόλια:

  1. Κατά τα γραφόμενά σου, η αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ περιέχει εντός της την "χώρα των ΕΝΤΟΣ"!
    Λίγο αλλόκοτο το σχήμα, αλλά αφού το λες εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα άκουσα στο δίκτυο τη Βαίδου να λέει πως η ΔΕΥΑΣ έκανε νέα κατάσχεσε στο δήμο 800 χιλιάρικα. Η βάρβαρα είπε είναι πρόεδρος. Αρα η βάρβαρα αδειάζει τα ταμεία του Δήμου; Δεν κατάλαβα δηλαδή , άπο την μια δεν έχουν λεφτά και από την άλλη η Βάρβαρα κάνει κατάσχεση; Στο Δίκτυο είπαν ότι μπορεί την απόφαση μα την πήρε μόνος του ο Σαφαρικας. Είναι δυνατόν; Η βάρβαρα δεν έλεγε πως όλες τος αποφάσεις που λάμβαναν οι προηγούμενοι τις ήξερε ο Δήμαρχος; Τώρα θα το γυρίσει το μπιφτέκι; Τώρα δεν θα ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Μπάρμπι το μόνο που ξέρει είναι φωτό να βγάζει δεν ξέρει που βρίσκεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιο χάλια δεν γίνεται, τι περιμένατε δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.