Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Λεφτά δεν υπάρχουν κ αντιδήμαρχε

 

 

 Στην δέσμευση πίστωσης 400.000 ευρώ προχώρησε η δημοτική επιτροπή του δήμου Σερρών. Χρήματα που θα χρησιμοποιηθούν για την απαλλοτρίωση δύο οικοπέδων που βρίσκονται πλησίον του 19ου δημοτικου σχολείου . Η απόφαση έδωσε αφορμή στο μέλος της επιτροπής και πρώην αντιδήμαρχο κ Χράπα . Να απευθυνθεί στους δημοτικούς συμβουλους της δημοτικής αρχής .Και να αναρωτηθεί αν τελικά ισχύει αυτό που ισχυρίζονται οτι δεν υπάρχουν χρήματα. Από την στιγμη που βρέθηκαν 400.000 ευρώ για την απαλλοτρίωση των οικοπέδων. Βέβαια δεν ξέρουμε αν κ Χράπας μετάνιωσε για την ερώτηση γιατι η απάντηση ήταν αποστομωτική. Αφού ενημερώθηκε οτι χρήματα δεν υπάρχουν , και η δέσμευση των χρημάτων γίνεται από τον κωδικό  που προορίζεται για την μισθοδοσία των υπαλλήλων .

 

3 σχόλια:

  1. Ας μη λέμε ότι ναναι, αφού δεν γνωρίζουμε….
    Αναμόρφωση προυπολογισμου σημαίνει πολιτική επιλογή από ΠΟΥ παιρνω λεφτά και ΠΟΥ τα πάω…
    Επειδή δε είναι οι μισθοί ιεροί προφανώς υπάρχει περίσσευμα διότι οι αναμορφώσεις γίνονται με υπογραφή της οικ διεύθυνσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε να μιλήσει και ο Χράπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Χράπα πρέπει να αρχίσεις να μελετάς πολύ καλά τα θέματα για να κάνεις αυτά τα 5 χρόνια σοβαρή αντιπολίτευση. Χρειάζεται κουράγιο, υπομονή και επιμονή, γιατί για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.