Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Δήμος Ηράκλειας : ολοκληρώθηκε ο κύκλος συναντήσεων της σχολής γονέων

 


 
 
 
 
---ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ-------
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το ψυχοεκπαιδευτικο πρόγραμμα εκμάθησης γονεικων δεξιοτήτων " Σχολή Γονέων" το οποίο πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Ηράκλειας.
Η διάρκεια του προγράμματος ήταν 10 δίωρες συναντήσεις.
Αναλύθηκαν 8 διαφορετικά θέματα τα οποία επικεντρώθηκαν στην συμπεριφορά των εφηβων, των γονέων και στην αλληλεπίδραση τους.
Οι εισηγήσεις πραγματοποιήθηκαν με βιωματικό τρόπο και η σημαντική συμμετοχή των γονέων ήταν καθοριστική στη διάδραση και στη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών μεταξύ μας.
Ευχαριστουμε θερμά τον εξαιρετικό και πάντα δημιουργικό Διευθυντή του Γυμνασίου Ηρακλειας, κο Βαφειδη Κωνσταντίνο, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά και προβλέψιμα στην πραγμάτωση αυτού του προγράμματος μέσα από την ενεργό συμμετοχή του και την άρση όλων των πιθανών εμποδίων.
Ξεχωριστές ευχαριστίες στην πάντα ευφάνταστη πνευματικά ανήσυχη κα Μπογδάνη Χρύσα, η οποία με ζήλο συνέβαλε στην πραγματοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τους πρωταγωνιστές της Σχολής Γονέων, που δεν ήταν άλλοι, από τους δυναμικούς γονείς που δήλωσαν συμμετοχή! Η αγάπη και το πραγματικό τους ενδιαφέρον, έδωσαν νόημα, σάρκα και οστά στην επιβεβαίωση τελικά της ρήσης πως << Γονιός δε γεννιέσαι αλλά γίνεσαι..>>.
Εις το επανιδείν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.