Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δήμος Βισαλτίας : Συλλυπητήρια Μασλαρινου για τον αδόκητο χαμό του πρώην προέδρου του Σιτοχωρίου

 




Την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, του πολιούχου του Σιτοχωρίου, η οικογένεια της παράταξής μας “Ενωμενοι για τη Βισαλτία”, το Σιτοχώρι καθώς και ο Δήμος Βισαλτίας έγιναν φτωχότεροι. Χάσαμε απροσδόκητα τον φίλο, τον συνεργάτη, τον άνθρωπο Χρήστο (Τάκη) Μανάφη. Με τρόπο αναπάντεχο και οδυνηρό. Σε ηλικία μόλις 66 ετών. Εργάζονταν καθημερινά, διατηρώντας κουρεία στο Σιτοχώρι και στη Μαυροθάλασσα. Ο Χρήστος Μανάφης ασχολούταν πάντα με τα κοινά,  διετέλεσε Πρόεδρος του Σιτοχωρίου και ήταν άνθρωπος της προσφοράς.
Ως επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι για τη Βισαλτία” και ως συγχωριανός του και όλοι οι συνεργάτες  εκφράζουμε τα ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή.
Αθανάσιος Μασλαρινος
Πρώην δήμαρχος Βισαλτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.