Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Η θεία έμπνευση και η χαμένη μελέτη

 


 

Ποιος θα το περίμενε οτι μόλις  τέσσερις μήνες από την μέρα που ανέλαβαν οι ΕΝΤΟΣ  . Θα  δίναν την ευκαιρια στους Συμμάχους να τους τρολαρουν .

Ο πρώην αντιδήμαρχος κ Χρυσανθιδης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της δημοτικής επιτροπής  , έθεσε θέμα για την μελέτη για το προπονητικό κολυμβητήριο που ανακοινώθηκε οτι θα γίνει στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας με χρηματοδότηση από το υπουργειο Μετανάστευσης . Ο  δημοτικός σύμβουλος  έθεσε το ερώτημα στον πρόεδρο κ Κουφοτολη που βρίσκεται αυτή η μελέτη. Γιατι αν και πέρασαν 10 μέρες όπως ειπε  και την έχει ζητήσει .Δεν του έχει δοθεί . Απο την πλευρα του προέδρου και των δημοτικών συμβούλων των ΕΝΤΟΣ επικράτησε μια αμήχανη σιωπή. Την οποία έσπασε ο πρώην αντιδήμαρχος οικονομικών κ Μισιρλης ο οποίος έδωσε ¨¨την χαριστική βολή ¨¨ στους ΕΝΤΟΣ . Αποδίδοντας την πρωτοβουλία αυτών που συνέταξαν την μελέτη για κολυμβητήριο  και μάλιστα σε έκταση ιδιοκτησίας του δήμου. Χωρίς να γνωρίζουν οτι θα προκύψει έκτακτη χρηματοδότηση για κατασκευη κολυμβητηρίου . Σε  θεία έμπνευση .

 

3 σχόλια:

  1. Ο Μπούμπας σε ρόλο πυροσβέστη: Οδηγείται στη ΓΑΔΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος που γρονθοκόπησε στη Βουλή βουλευτή της Ελληνικής Λύσης
    Πηγή: iefimerida.gr - Οδηγείται στη ΓΑΔΑ ο ανεξάρτητος βουλευτής Κ. Φλώρος που γρονθοκόπησε στη Βουλή βουλευτή της Ελληνικής Λύσης - iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλική συμβουλή. Βγάλτε επιτέλους τα γαλάζια γυαλιά. Δεν είναι κακό κάποια στελέχη της ΝΔ να είναι άχρηστα. Κακό είναι να τα υποστηρίζουμε και να πετάμε λάσπη προς όλες τις κατευθύνσεις για να φύγει από πάνω μας. Μόνο που το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν καταπέλτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό θα πει ΘΡΑΣΟΣ. Ασκεί κριτική η παράταξη του Χρυσάφη για το προπονητικό Κολυμβητήριο και μεμφεται τη δημοτική αρχή Μητλιαγκα, χωρίς τσίπα και ντροπή, από την στιγμή που από την ανικανότητα τους και την αδιαφορία τους έχασαν τα εγκεκριμένα από το 2019 δύο εκατομμύρια ευρώ για το παλιό Κολυμβητήριο, που αν δεν τα χανανε τώρα δεν θα υπήρχε πρόβλημα με το παλιό κολυμβητήριο και θα λειτουργούσε, αλλά δυστυχώς , είναι κλειστό εξαιτίας της δημοτικής αρχής Χρυσάφη. Είναι λάθος της Δημοτικής αρχής Μητλιαγκα που δεν υπενθυμίζει στους δημοτικούς συμβούλους του Χρυσάφη αυτά τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά τη δημαρχιακή τους θητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.