Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Να μην γίνετε η χλεύη των ηττημένων

 


 

 

Γράφει ο Πασχάλης Τόσιος

Αν κάτι με ξεπερνά στην λειτουργία του Δήμου Σερρών είναι ότι η σημερινή διοίκηση επιτρέπει σε πρόσωπα της παράταξης Χρυσάφη που έχουν ασκήσει στο παρελθόν διοίκηση με την γνωστή " ποιότητα " και αποτελέσματα ,να έχουν το θράσος να κουνούν τα δάχτυλο στις συνεδριάσεις της δημοτικής επιτροπής και να μην παίρνουν τις απαντήσεις που τους αξίζουν . 
 
Δεν γνωρίζω αν είναι επιλογή, η συγκεκριμένη πολιτική συμπεριφορά από την πλευρά της σημερινής διοίκησης ,διότι αν είναι ,είναι σίγουρα λανθασμένη .Αν κάτι πρέπει να κάνει και άμεσα η Δημοτική αρχή είναι να ενημερώσει υπεύθυνα και με στοιχεία τους Σερραίους για τα έργα και τις ημέρες της παράταξης Χρυσάφη.
 
 Το οφείλει,διότι αυτές τις πρακτικές καταδίκασε η Σερραϊκή κοινωνία και έστειλε το κ. Χρυσάφη και την παράταξη του στο πολιτικό αγύριστο .
 

5 σχόλια:

  1. Ο κ Πασχαλης Τοσιος.
    Ενημερώνεται για τη συνεδρίαση της δημ επιτροπής παρακολουθώντας το δικτυο η’ το bomb…
    Μετά εκφέρει την άποψη του!!!!
    ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που θυμήθηκε τη ρήση του Γ Παπανδρέου…
    Για τον κολλητό του Αθανασιαδη Νόβα
    Τον Γαργαλατα ντε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μίλησέ ο ειδικός τώρα ΧΑ ΧΑ το ΠΑΣΟΚ των Σερρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταρχάς την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν "νικητές" και "ηττημένοι", παρά μόνον ενωμένοι να επιδιώκουν το καλύτερο για τον τόπο. Αυτό όμως είναι μια ουτοπία, ακόμη και στην αρχαιοελληνική γραμματεία αναφέρετε μόνο ως θεωρία και θεωρία θα μείνει εις τον αιώνα των αιώνων. Οπότε ας σοβαρευτούν οι "ΕΝΤΟΣ" και ας μην κάνουν τα ίδια, με τη δικαιολογία "και εσείς τα ίδια κάνατε". Έτσι και αλλιώς τότε μαζί τα κάνατε και εάν συνεχίσετε τα ίδια να κάνετε, τα ίδια θα πάθετε. Μόνο που στο τέλος δεν την πληρώνετε εσείς αλλά όλοι εμείς που μείναμε τελευταίοι, οι πάλαι ποτέ "Σερραίοι οι ωραίοι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστό το σχόλιο του κυρίου Τοσιου Πασχάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.