Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η πρόταση της ημέρας : Μήπως να αλλάξεις γήπεδο πρόεδρε ???

 


 

 Με παρέμβαση του στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Ταϊρης ζήτησε από τον αντιδήμαρχο πολιτισμου κ Παλαζη να ενημερώσει το σώμα τι θα πράξει η δημοτική αρχή με την φιλαρμονική του δήμου , που εδώ και πολύ καιρό έχει διαλυθεί.

 

 

Πριν την αντιδήμαρχο τον λόγο πήρε η δήμαρχος η οποία θύμισε στον κ Ταϊρη οτι επι  δικής του θητείας στην προεδρία της ΚΕΔΗΣ η φιλαρμονική διαλύθηκε και ο ίδιος  έχει την ευθύνη γιατι θα μπορούσε να δώσει ( έστω προσωρινή )λύση .Στο ίδιο μήκος κύματος και η απάντηση της κ Παλάζη με τον κ Ταϊρη να  ψελλίζει ότι δυναμιτίζουν το κλίμα .

Αυτή ήταν η 2η πολιτικά άστοχη παρέμβαση του  πρώην προέδρου. Αφού πριν ένα μήνα είχε ζητήσει εξηγήσεις για την καθυστέρηση στην διοργάνωση των Αποκριάτικων εκδηλώσεων και τις απευθείας αναθέσεις .Για να πάρει ¨¨πληρωμένη ¨¨ απάντηση οχι μόνο από την πλευρα της δημοτικής αρχής , αλλά και από τον συνάδελφο του στην συμμαχία κ Γιώργο Νυχτοπάτη ο οποίος θύμισε οτι τα ίδια κάναν και οι Σύμμαχοι ως δημοτική αρχή.

Οπότε πρόεδρε μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις γήπεδο οπού θα ασκείς αντιπολίτευση. Γιατι το γήπεδο του πολιτισμου μάλλον είναι αφιλόξενο . Λόγω και της προυπηρεσιας σου στην ΚΕΔΗΣ

 


4 σχόλια:

  1. Το παιδί δεν το έχει γενικά,τι να κάνουμε.Ας του πουν να μην μιλάει το λιγότερο.Αυτοξεφτιλιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάμαι ακόμη μια συνέντευξή του στην Νάβαλη που απλά δεν απαντούσε και ακουγόταν το απόλυτο τίποτα. Γενικά τέτοιους τύπους γιατί τους ψηφίζει ο κόσμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ η άλλη η Παλάζη που ξέρει να μιλάει παραμιλάει, τα έκανε όλα (#@%^&*@)..., δεν άφησε τίποτα όρθιο και φταίει ο επόμενος. 4 χρόνια με ενέσεις και "απευθείας αναθέσεις" την είχε τη φιλαρμονική, 4 χρόνια, ούτε 1 ούτε 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ταιρης αποδεικνύει μέρα με τη μέρα, ότι το πολιτικό του μυαλό είναι κάτω του μηδενός. Κατακρίνει τη διάλυση της φιλαρμονικής, την οποία διέλυσε ο ίδιος ως πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ και η δημοτική αρχή Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.