Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Το θάρρος ενός Καραμανλή

 


 

 

  Παρακολούθησα, και μάλιστα με ζωηρό ενδιαφέρον, την ομιλία του πρώην υπουργού, Κώστα Καραμανλή. Αν και για τη συγκεκριμένη πολιτική φαμίλια έχω γενικώς τις επιφυλάξεις μου, δεν έχω καμία δυσκολία να παραδεχτώ ότι ο τρίτος στη σειρά Καραμανλής έδειξε ότι διαθέτει και κότσια και άντερα. 

Το βασικό για μένα είναι ότι δεν κρύφτηκε. Μάλιστα, αν κατάλαβα καλά, πέταξε και το γάντι στα κόμματα της αντιπολίτευσης, εφόσον συνεννοηθούν για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής. 

Με απλά λόγια, είπε «ναι σε όλα», δείχνοντας ότι δεν φοβάται απολύτως τίποτα. Αυτό όμως που ξεχώρισα από τη χθεσινή ομιλία του Καραμανλή του Γ’ ήταν το σημείο που επισήμανε ότι δεν υπήρξε ούτε μία μέρα που να μην πέρασε από το μυαλό του η τραγωδία των Τεμπών. 

Μετά το πέρας της ομιλίας μαθαίνω ότι ο βουλευτής της ΝΔ έγινε αποδέκτης κάποιων σημαντικών τηλεφωνημάτων. 

Για ευνόητους λόγους δεν θα σας αποκαλύψω τα ονόματα αυτών που έσπευσαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην υπουργό για να τον συγχαρούν.

https://www.powergame.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.