Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Κοίτα να μαθαινεις : Απογοητευμένος με τους ΕΝΤΟΣ ο Τάκης Σωτηριάδης

 


 

 Απογοητευμένος από την  νέα δημοτική αρχή ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάκης Σωτηριάδης

 Το σχολιο του στην ανάρτηση μας

Το ερώτημα της ημέρας : Καταγγελία πυροτέχνημα???

 Κυρία Δήμαρχε μας υποσχέθηκες ολα στο φως. Μονο που φως δεν βλέπουμε και η συγκάλυψη πάει σύννεφο.Κριμα που σας εμπιστευθηκαμε .

11 σχόλια:

  1. Απογοητευμένος όχι σίγουρα όμως προβληματισμένος και μόνο για το συγκεκριμένο θέμα.Πιστευω και εύχομαι σύντομα να βγουν όλα στο φως για την καταστροφική θητεία του Χρυσάφη.Ενα καμπανάκι χτυπώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι ξεχνάτε πως η θητεία αυτή ήταν ειδικών συνθηκών λόγω πανδημίας. Έγιναν λάθη σαφέστατα όλοι μας τα παρατηρήσαμε σαν πολίτες αλλά αυτό που ήρθε στη θέση της δημοτικής αρχής Χρυσάφη είναι κατά πολύ χειρότερο. Δεν μπορεί να μην το βλέπετε

      Διαγραφή
    2. Πάντως ροζ ψηφοδέλτια δεν βλέπουμε που βλέπατε κ σεις ούτε κ η δικαιοσύνη ....κ ούτε η Σέρρες έγινε Beverly Hills....αυτά περί πανδημίας μόνο γελωτες προκαλούν ,5 χρόνια είναι θα περάσουν χωνέψε το

      Διαγραφή
  2. Τάκη δεν έπρεπε να ψηφήσεις αφού δεν ήθελες Αλέκο εσύ και πολλοί άλλοι. Εσείς αντί για αυτό ψηφίσατε κάτι ακόμη χειρότερο από τον Αλέκο. Αυτή δεν ξέρει να μιλάει την ακούω στα Δημοτικά Συμβούλια και με πιάνει θλίψη. Δεν θυμάμαι πότε πιο λίγο Δήμαρχο. Νόμιζα ο Χρυσαφης ήταν ο χειρότερος αλλά εδώ μιλάμε για παρατράγουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάκη πες αλεύρι, ο Χανλίογλου σε γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Σωτηριάδη δεν έχεις ακούσει την παροιμία Κόρακας μάτι κοράκου δεν βγάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαζί σου κυρ Τάκη, ας ξεκινήσει η Βαρβάρα από τις Πολιτείες των Ευχών, τους Αρκούδους, τις φάτνες και όλες τις δαπάνες, μετά να δει εάν η Παλάζη επέστρεψε τα χρήματα, στη συνέχεια να βγάλει τα ονόματα των συγγενών Α’ Βαθμού, που προσελήφθησαν με τα Covid. Πρώτα τα εύκολα και μετά να δει σε πόσες αποφάσεις η ίδια και οι δικοί της έβαλαν την Υπογραφή τους, τότε που συνδιοικούσαν και σιωπούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να σου πω εγώ ονόματα από τη παράταξη Φωτιάδη που είναι συγγενείς πρώτου βαθμού και μπήκαν με συμβάσεις Κοβιντ?

      Διαγραφή
    2. Μη με προκαλείς. Τα ξέρεις. Και πολύ καλά μάλιστα.

      Διαγραφή
  6. Αυτό με το κοβιντ προκαλεί αηδία. Πήραν απίστευτα λεφτά οι δήμοι. Που πήγαν? Έγιναν αντισηπτικά? Συμβάσεις κοβιντ ... έκτακτες χρηματοδοτήσεις. Απευθείας αναθέσεις με υψηλότερο όριο και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.