Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Καταγγελία πυροτέχνημα???

 


 

 

 Πιθανόν η δήμαρχος Σερρών να  μετάνιωσε για τα οσα είπε στην συνέντευξη της στην Ελένη Μωραιτη , σχετικά με τις εργασίες στο δημοτικό γήπεδο . Σύμφωνα με την κ Μητλιαγκα, επαγγελματίες που προμήθευσαν υλικά η έκαμαν εργασίες στο δημοτικό γηπεδο .Το έπραξαν χωρίς να έχουν υπογράψει συμβάσεις με τον δήμο.Όπως συνέχισε η δήμαρχος ο μόνος τρόπος για να πληρωθούν είναι να προσφύγουν στα δικαστήρια ώστε να αποδείξουν τα όσα ισχυρίζονται.Μου ψιθύρισε ο σμπιρος ότι τα όσα είπε η δήμαρχος μάλλον ήταν πυροτέχνημα .Αφού σε συνεργασία με τους Συμμάχους βρέθηκε λύση .Ώστε  να πληρωθούν οι επαγγελματίες , χωρίς να χρειαστεί να προσφύγουν στα δικαστήρια.

4 σχόλια:

  1. Αν μπορούσε ας έκανε και αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυρία Δήμαρχε μας υποσχέθηκες ολα στο φως.Μονο που φως δεν βλέπουμε και η συγκάλυψη πάει σύννεφο.Κριμα που σας εμπιστευθηκαμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθος πληροφορία….και πάλι. Η Βαρβάρα τους λέει όλους να πάνε στα Δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.