Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σπύρος Μισιρλης : Συνειδητός λαϊκισμός

 


 

 

 Απάντηση στα όσα ακούστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλίου Σερρών. Από την πλευρα της δημοτικής αρχής .Οτι το 2023 υπήρξε μείωση των διαθέσιμων χρηματικών υπολοίπων,του δήμου κατά 6 εκατ ευρώ σε σχέση με το 2022 .Έδωσε ο πρώην αντιδήμαρχος Σπύρος Μισιρλης ο οποίος μίλησε στο ΔΙΚΤΥΟ . Ο κ Μισιρλης έκανε λόγο για συνειδητό λαϊκισμό από μέρους της δημοτικής αρχής. Αφού όπως είπε γνωρίζουν οτι το 2023 ο δήμος πλήρωσε 2 εκατ ευρώ για  τις συσσωρευμένες οφειλές ετών του δήμου στην ΔΕΥΑΣ .Υπήρξε πληρωμή έργων τα οποία ολοκληρώθηκαν μέσα στο 2023. Ενώ θύμισε οτι ο δήμος επιβαρύνθηκε με την μισθοδοσία συμβασιουχων που με δικαστικές αποφάσεις έχουν παρατείνει τις συμβάσεις εργασίας τους. Κάλεσε την αντιδήμαρχο οικονομικών κ Μπάρμπα να αποκαταστήσει την αλήθεια .Διαφορετικά όπως είπε θα πρόκειται για ένα συνειδητό ψέμα από μέρους της δημοτικής αρχής

2 σχόλια:

  1. Ποιο είναι το ψέμα ρε Σπύρο; Αφού και μόνος σου το λες ότι μειώθηκαν τα ταμειακά υπόλοιπα. Απλά το δικαιολογείς κιόλας λέγοντας που πήγα. Τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυτταξτε ποιος κατηγορεί τη δημοτική αρχή για ψέματα. Ο άνθρωπος που είναι μαλωμένος με την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.