Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Το ερώτημα της ημέρας : Ο αντιδήμαρχος βάζει πλάτη για τους Συμμάχους ???

 


 

 Χάνεται η χρηματοδότηση για το νέο κολυμβητήριο στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας .Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι ο αντιδήμαρχος έργων κ Γατσιος που μίλησε για το θέμα στο ΔΙΚΤΥΟ επέρριψε την ευθύνη στην κεντρική διοίκηση λέγοντας ότι γίνονται περικοπές στις χρηματοδοτήσεις έργων,  λόγω έλλειψης χρημάτων. Θα μας επιτρέψει ο αντιδήμαρχος αλλά δεν φταίει το υπουργείο . Που ενώ υπάρχει χρηματοδότηση από το 2018 η οποία αυξήθηκε κατά 1 εκατ το 2019 .Ο πρώην δήμαρχος κ Χρυσάφης να ανακοινώνει ολοκλήρωση του έργου το 2022 .Η παράταξη. ΕΝΤΟΣ προεκλογικά να επιρρίπτει όλη την ευθύνη για την καθυστέρηση στην δημοτική αρχή των Συμμάχων .Και σήμερα ο αντιδήμαρχος να τους αφήνει εκτός κάδρου ευθυνών

4 σχόλια:

  1. Όταν λέμε συνδιοικούσαν, συνδιοικούσαν, τι δεν καταλαβαίνεις «φτωχέ λαέ»... τους έκατσε ο Δήμος από την πλήρη ανικανότητα του Χρυσάφη και όλα καλά, δε θα μαλώσουμε κι όλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γάτσιο μήπως έχεις μέντορα τον Χρυσανθιδη;Ψηφίσαμε να φύγουν οι προηγούμενοι και μάλιστα έγινες και αντιδήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μοναδικός υπεύθυνος για την απώλεια της χρηματοδότησης του Κολυμβητηρίου της Ομόνοιας είναι ο Χρυσάφης και η ανικανότητα του. Ήταν εγκληματική η ολιγωρία του Χρυσάφη. Κρίμα!
    Ο άνθρωπος αυτός ήταν μοιραίος για το Δήμο Σερρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο μυαλό έχει ο Γατσιος Αθανάσιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.