Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Ο Εφιάλτης της 2ης θεσης στην μαχη των ευρωεκλογών

 


 

 Κάτι λιγότερο από 80 μέρες μένουν για τις ευρωεκλογές και σε οτι αφορά την ΠΕ Σερρών. Μου ψιθύρισε ο σμπίρος οτι τόσο στην πράσινη πολυκατοικία όσο και στην Συριζαιικη υπάρχει πολύ μεγάλη αγωνία για τα ποσοστά που θα λάβουν στον νομό και την σειρά που θα έχουν στην τελική κατάταξη.

Ο Σύριζα πέραν  των προβλημάτων που υπάρχουν τους τελευταίους μήνες έχει και τις διαρροές προς το κόμμα της Νέας Αριστεράς. Στο ΠΑΣΟΚ έχουν το κόμμα Λομβέρδου. Ενώ για την πολυπόθητη 2η θέση για την ΠΕ Σερρών. Θα έχουν ως αντίπαλο και το κόμμα της Ελληνικής Λύσης που στην ΠΕ Σερρών και στην Μακεδονία παρουσιάζει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά 

2 σχόλια:

  1. Απορώ γιατί φοβούνται μόνο. Το σιγουρο είναι. Απλά
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εύκολα 4ος και θα γίνει μάχη μεταξύ ΜΠΟΥΜΠΑ και ΠΑΣΟΚ και τα πράγματα δεν θα ειναι καθόλου ευνοϊκά στις εθνικές εκλογές σε επιπεδο νομου για την πράσινη παράταξη αν η Ελληνική Λύση βγει 2η στις ευρωεκλογες όπως προεξοφλούν όλοι και περισσότεροι πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως και να έχει, το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο όποιος δεύτερος, θα είναι 20 μονάδες πίσω από τον πρώτο.
      Το εκλογικό σώμα έχει ωριμάσει και πλέον ξέρει να κρίνει, την διαφορά, από αυτά που μπορούν να γίνουν και τα κάνει η Κυβέρνηση της Ν.Δ. και από τα πυροτεχνήματα της μιας βραδιάς, που ρίχνουν οι δευτεροκλασάτοι.

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.