Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνουπολη : ¨¨Οι τραμπες στα ρουσφετια ¨¨ μεταξυ αυτοδιοικητικων

  


 

Κόκκινη κλωστή δεμένη, στην ανέμη τυλιγμένη. Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινήσει


«το ‘να χέρι νίβει τ’ άλλο» λέει η λαϊκή ρήση και στην Λιμνουπολη  μερίδα αυτοδιοικητικων το τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια μου ψιθύρισε ο σμπίρος.

Αν ας πούμε ένας αυτοδιοικητικος διατηρεί επιχείρηση σε άλλον δήμο της Λιμνουπολης και έχει προβλήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του εκεί δήμου. Ο αντίστοιχος συνάδελφος του και βεβαίως θα δώσει λύση στα πλαίσια της συναδελφικής αλληλεγγύης

 

Αλλά και ο ευνοημένος δεν είναι αχάριστος θα βρει την λύση να το ανταποδώσει .Τόσες έμμισθες θέσεις υπάρχουν δεν θα περισσέψει καποια για να τακτοποιηθεί ένα μέλος της οικογένειας του αυτοδιοικητικου που έκανε τα στραβά μάτια ????
Εμένα αυτό μου κάνει για τράμπα ρουσφετιών αγαπητέ σμπίρο και οχι για συναδελφική αλληλεγγύη

τράμπα θηλυκό

  • η ανταλλαγή δύο πραγμάτων


 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.