Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Κοιτα να μαθαίνεις : Όταν οι ζαρτινιέρες εμποδίζουν το παρκάρισμα

 




Ένα ιδιαίτερο περιστατικό καταγράφεται στην οδό Κιουταχείας, στην πόλη των Σερρών.

Σύμφωνα με το epiloges.tv, κάτοικοι της πόλης φαίνεται να μετακινούν… τις ζαρτινιέρες που υπάρχουν πάνω σε νησίδα, προκειμένου να παρκάρουν τα οχήματά τους σε σημεία που τους βολεύουν. Μάλιστα, αλλάζουν θέσεις στις ζαρτινιέρες προκειμένου να… εξυπηρετούνται και για να κάνουν αναστροφή με τα αυτοκίνητά τους.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, η νησίδα εξυπηρετεί τους πολίτες για την ασφαλή διέλευσή τους και πρέπει να υπάρχει μια σωστή συμπεριφορά από τους πωλητές της λαϊκής αγοράς που βρίσκονται εκεί κάθε Τρίτη άλλα και από τους πολίτες για μην δημιουργούνται προβλήματα.

Στο σημείο που έχουν τοποθετηθεί οι ζαρντινιέρες, πρόσθεσε, παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους και τις μετακινούν βάζοντάς τες μαζί για να έχουν χώρο να κάνουν αναστροφή τα αυτοκίνητα, δημιουργώντας ένα άσχημο περιβάλλον.

Δείτε το βίντεο:

 


 

 https://www.thestival.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.