Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024

Δήμος Σερρών : Την μονιμοποίηση των συμβασιουχων covid 19 εξετάζει η δημοτική αρχη ????

 


 

 

 Εκδικάζεται την Δευτέρα  15/1/2023  και ώρα 10:00 π.μ. ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (στο γραφείο του Προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών ). Η προσφυγή συμβασιουχων που είχαν προσληφθεί από τον δήμο Σερρών στα πλαίσια αντιμετώπισης των προβλημάτων που προέκυψαν από την πανδημια του covid 19.

Το ερώτημα που  προκύπτει από την απόφαση της δημοτικής επιτροπής για τον ορισμό δικηγόρου που θα εκπροσωπήσει τον δήμο. Αν η παρούσα δημοτική αρχή τάσσεται υπέρ της μονιμοποιήσης των συμβασιουχων ???  .Αφού όπως αναφέρεται στην απόφαση << εκφράζουμε την αναγνώρισή μας ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ covid 19 αποτέλεσαν σημαντικό αρωγό για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου καθ΄ όλη τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. »

 ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

11 σχόλια:

  1. << εκφράζουμε την αναγνώρισή μας ότι οι εν λόγω εργαζόμενοι με συμβάσεις εργασίας ΙΔΟΧ covid 19 αποτέλεσαν σημαντικό αρωγό για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου καθ΄ όλη τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. »
    Κοίτα με ποια εισαγωγικά άνοιξες μέρος της ανακοίνωσης, την οποία σωστά έχει κλεισμένη ο συντάκτης της. Για την υπόλοιπη σύνταξη τα ξέρεις. Είσαι εκτός συναγωνισμού.
    Για τα πανηγύρια είσαι, αλλά θέλεις να μας σώσεις από πάσαν νόσον.
    Πρώτα τον εαυτό μας διορθώνουμε και μετά τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λουλουδούπολη άλλα έλεγε πριν τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα ωραία και καλά, τα παιδιά των υπολοίπων Σερραίων δεν έχουν δικαίωμα να δουλέψουν στον δήμο; Ζητήστε μόνιμο προσωπικό μέσω ΑΣΕΠ όλα τα άλλα είναι για να βολεψετε παιδιά εγγόνια ανίψια κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονιμοποίηση; Δηλαδή εμείς που καίμε το μυαλό μας να δώσουμε ΑΣΕΠ ήμαστε χαζοί ε; Τεράστια αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΡΒΑΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενδιαφέρον θα είναι να μάθουμε τα ονόματα αυτών των εκτάκτων που μας έσωσαν από τη νόσο COVID

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν μονιμοποιηθουν οι συμβασιούχοι των covid, αυτό σημαίνει κατάργηση του ΑΣΕΠ. Από τον Μητσοτάκη όλα να τα περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζω πως αυτό μονο η κ. Παπαφωτίου δεν το ψήφισε.
    Όλοι οι άλλοι, ναι. Και αποκαλύφθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mεγα λάθος. Ολοι μπήκαν χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια και ήταν εξαφανισμένοι , ελεος με αυτες τις μονιμοποιήσεις. ΤΟ δημόσιο αντί να μειώνεται αυξάνεται και πληρώνεται απο όλους μας . Αλήθεια τι έγιναν αυτοί οι 300 δημ.οργανισμοί σφραγίδα που δεν είχαν αντικείμενο και ακούγαμε χρόνια πρίν ότι θα κλείσουν ? Εκλεισαν ? Λέω εγώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά μεγάλη αδικία. Και στον ΑΣΕΠ όλο κι όλο στις Σέρρες 2 θέσεις. Σε πόλεις μικρότερες από εμάς έχει 5-6 θέσεις. Μάλλον εκεί δεν είχαν κόβιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.