Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

ΟΠΑΚΠΑ: Που βρίσκεται αυτη η μπασκέτα πρόεδρε ???

 


 

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου . Το γήπεδο μπάσκετ σε χωριό του δήμου Σερρών , λόγω έλλειψης στεφανιού στην μπασκετα και αδιαφορίας από πλευράς του δήμου  να αντικατασταθεί .Κάποιος από το χωριό αγόρασε από το τζαμπο ένα και το τοποθέτησε .

Επειδή δεν αναφέρεται το χωριό

Αναμένουμε από τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ  κ Γάτσιο  να επαληθεύσει ή να διαψεύσει το βίντεο . Γιατι εδω και δυο ημέρες έχουμε γίνει και παλι πρώτη ειδηση στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης .Δυστυχως και πάλι αρνητικά

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

7 σχόλια:

  1. Ο κ. Γάτσιος είναι μεγάλος πολιτικός με εμπειρία. Ξέρει από αθλητισμό και από διοίκηση! Όλες οι μπασκέτες θα γίνουν σε όλα τα χωρια!
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην ΔΕΥΑΣ ο Γατσιος καθάρισε στο θέατρο ο Γατσιος καθάρισε άντε να σας βάλει και μια μπασκετα μην σας πιάσουν τα κλάματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γάτσιος ρε τενεκέ 8.40 υπήρξε χρόνια αθλητής της πάλης με διακρίσεις πανελλήνιες όπως και ο αδερφός του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο μεταξύ οποίος έχει ασχοληθεί με την πάλη στον νομό Σερρών ξέρει τον Γιάννη και τον αδελφό του Χρήστο. Χρόνια αθλητές με μεγάλες διακρίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βεβαίως! το ίδιο λέμε φίλτατε! Αθλητής της πάλης ο ίδιος, ο αδερφός του επίσης και έχει έναν κουνιάδο που έχει παίξει στα προεφηβικά βόλλευ.
    Τε. Π. Θε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τις μπασκετες και όλο τον αθλητικό εξοπλισμό του δημου, χρόνια τώρα, ένας καλοθελητης τις παραγγέλνει ,από συγκεκριμένη εταιρία. Ευτυχώς υπαρχουν και καλοί ανθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσους δεν ξέρουν ή δεν θέλουν νά ξέρουν ή μπαγκέτες στά χωριά ανήκουν στον δήμο και όχι στον ΟΠΠΑΠΚΑ όπως και ή παιδικές χαρές ευχαριστώ!!!

      Διαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.