Πέμπτη 30 Μαΐου 2024

Δήμος Σερρών : Πολιτικό φαουλ κ αντιδήμαρχε

 


 

 Διέψευσε η πρώην αντιδήμαρχος κ Πάνου τα όσα ισχυρίστηκε ο κ Φρυδάς  . Η  πρώην αντιδήμαρχος τόνισε οτι τα όσα επικαλέστηκε ο κ Φρυδας ειναι ψευδή και οφείλονται σε λανθασμένη πληροφόρηση που είχε πιθανόν λογω της παρανοήσης κάποιων υπαλλήλων .

Όμως από κει και μετά η κ Πάνου απασφάλισε προχωρώντας σε επίθεση κατά του κ Φρυδα και έκανε λόγο για θράσος και ατάλαντο χαρακτηρισμό .

Κάτι που προκάλεσε αρνητική εντύπωση γιατι η κ Πανου στην μέχρι τώρα παρουσία της έχει διακριθεί μεταξύ άλλων για την ευπρέπεια του λόγου της  και τον πολιτικό της πολιτισμό .Φάουλ κ αντιδήμαρχε και νομίζουμε οτι θα πρέπει να επανορθώσετε , ζητώντας τουλάχιστον μια συγνώμη

9 σχόλια:

  1. Τους αντικρουόμενους τίτλους στις αναρτήσεις είναι δικιάς σου έμπνευσης, οπότε πάρε και την ευθύνη, που αναλογεί σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χρυσαφης χθες τι σόου έδωσε ρε παιδιά; Δεν άφησε άνθρωπο να μιλήσει πάνω από 10 δευτερόλεπτα. Που πήγε ο «πολιτικός πολιτισμός» σας ρε; Τα προσχήματα τα έσωσε ο…. χρυσανθιδης(!) που την είπε ουσιαστικά στο αφεντικό του. Όλα τα λεφτά η χατζηγαβριηλ που εξαπέλυσε επίθεση στον αλεκο. Δημαρχο του τίποτα τον είπε!! Κλαίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το φάουλ είναι της Σωτηριας; προσωπική επίθεση ο Φρυδας και μάλιστα ανόητη επίθεση.
    Δηλαδή δε θα απαντά όποιος θιγεται; όσοι ξερουμε τη Σωτηρία της δίνουμε δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε καμία περίπτωση δεν θα ζητήσει συγνώμη. Η συγνώμη είναι χαρακτηριστικό των συνετών και γενναίων ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το έργο της Σωτηρούλας ήταν τεράστιο. Αν μιλούσε και λίγο λιγότερο θα ήταν τέλεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ σωστά αν φοράει παντελόνια ο Φρυδάς και σέβεται το ρόλο του θα πρέπει να ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη από την Κα Πάνου και να μην ξανακάνει το λάθος να μεταφέρει κοτσομπολιά στο κορυφαίο όργανο του Δήμου....Συντροφικοί χαιρετισμοί! το γεγονός ότι ευχαρίστησε ο Φρυδάς τον γενικό γραμματέα για το τεχνικο δελτίο, δεν θα το σχολιάσετε;;;;;χαχαχα σιγά τα ωά! αν λέγαμε ευχαριστώ για κάθε τεχνικό δελτίο στα συμβούλια ουέ και αλίμονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. άπρακτος ο Φρυδάς ως Πρόεδρος των Οδοντιάτρων-άπρακτος και ως δημοτικός σύμβουλος. λάθος τρόπο διάλεξε για να φανεί ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακολούθησα το δημοτικό συμβούλιο και μου κακοφάνηκε πάρα πολύ η "παρατηρηση" του Φρυδά. Πόσο λίγος είναι. Μια σταλιά τσίπα αν είχε δεν θα ξεστόμιζε κάτι τέτοιο. Ας μάθει επιτέλους να κάνει πολιτική και όχι να παριστάνει την Κατίνα. Η δε κ. Πάνου τον "έστειλε" με τις επί τις ουσίας παρατηρήσεις σχετικά με διοικητικές διαδικασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.