Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Βρέθηκε τι φταίει για τα τραπεζοκαθισματα

 


 

Παρά τις υποσχέσεις και η νέα δημοτική αρχη ( όπως και αυτή των Συμμάχων ) μέχρι στιγμής δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα τραπεζοκαθισματα . Πάντως η δημοτική αρχή βρήκε την αιτία που αδυνατεί να λύσει το πρόβλημα. Και η αιτία βρίσκεται στην υποστελεχωση της δημοτικής αστυνομίας. Αφού όπως λέγεται με μόνο 5 άτομα προσωπικό δεν μπορούν να γίνονται έλεγχοι

5 σχόλια:

  1. Καιρός να κάνουν ρουσφετακια άιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εθνική αρχή διαφάνειας 2132129700 και όλα λύνονται άμεσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ θα πει δεν θέλω λέει μια παροιμία..!!!
    Μόνο προεκλογικά τα έλεγε χοντρά η Κ.Βαρβαρα..άντε τώρα..βάλε τάξη στην πλατεία Ελευθερίας και στην Μεραρχίας να σε δω..!!! Είστε όλοι συμφεροντολόγοι και ψεύτες.Αντε μιχτζογλου να σε δω.Μονο λόγια..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς η κυρία Μητλιαγκα και ο κ. Μιχτσογλου φοβούνται το πολιτικό κόστος. Πρέπει να ξέρουν όμως ότι θα είναι πολυ μεγαλύτερο το πολιτικό κόστος, που έρχεται από τους απλούς πολίτες που βιώνουν καθημερινά την πλήρη αναρχία, αταξία και ανομία, από κάποιους ιδιοκτήτες καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος, που δεν σέβονται τίποτε και δεν λογαριαζουν τίποτε και κανέναν.
    Η δημοτική αρχή Μητλιαγκα δεν δείχνει να έχει την πολιτική βούληση να συγκρουστει. Κάνει μεγάλο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, ας κάνουν ΕΝΑΝ έλεγχο κάθε μέρα! Ας κάνουν όμως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.