Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Μήπως ένα μέρος της ευθύνης έχετε και σεις ???

 




Τραγικό λάθος της δημοτικής αρχής Χρυσάφη χαρακτήρισε ο αντιδήμαρχος κ Γάτσιος την απενταξη του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του κολυμβητηρίου της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων .Δεν  θα διαφωνήσουμε με τον κ Γάτσιο , αλλά μήπως έχει σκεφθεί οτι ένα μέρος της ευθύνης έχει και ο ίδιος , η δήμαρχος κ Μητλιαγκα , οι αντιδήμαρχοι κ Δουκας και Μιχτσογλου , η κ Καρασουλτανη και η πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου κ Δριγκα.

Όλοι οι προαναφερόμενοι ήταν μέλη και του προηγούμενου δημοτικου συμβουλίου ( 2019-2023 ) . Το έργο εντάχθηκε ( σύμφωνα με το δελτίο τύπου του δήμου ) τον Απριλιο του 2019.

Ως δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έθεσαν έστω και μια φορά  . Ερώτημα προς την δημοτική αρχή Χρυσάφη , ζητώντας να ενημερωθούν για τους λόγους που ευθύνονταν για την καθυστέρηση έναρξης του έργου ??? 


5 σχόλια:

  1. Ε όχι ρε παιδιά, φταίνε που δεν ρώτησαν; Γιατί αν ρωτούσαν τί θα τους έλεγε…;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί, εκεί στον απόπατο να μείνουμε γιατί εκεί μας αξίζει. Έχουμε ενημερωτικό μπλοκ που μας λέει ότι φταίει η αντιπολίτευση και συνεχιζουμε να το διαβάζουμε. Φάε κόσμε σανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ γουστάρω, που έπιασες τον παλμό της κοινωνίας και παριστάνεις την συλλογική συνείδηση του Σερραίου Δημότη. Έτσι οι ταγοί δεν θα μείνουν στο απυρόβλητο, όσο και αν το προσπαθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ευθύνη αποκλειστικά ανήκει στον Χρυσάφη, τον άνθρωπο που υποσχόταν, ότι θα κάνει την πόλη των Σερρών έξυπνη πόλη και αθλητουπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ένα καθαρό έγκλημα του Χρυσάφη, διότι αυτός ήταν Δήμαρχος στην προηγούμενη δημαρχιακή θητεία. Μην ψάχνετε αλλού για συνεργάτες στο έγκλημα και για εξιλαστήρια θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.