Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Δήμος Σερρών : Γάτσιος - Τραγικό λάθος της δημοτικής αρχής Χρυσάφη

 


 

Σφοδρή επίθεση κατά της δημοτικής αρχής των Συμμάχων εξαπέλυσε ο αντιδήμαρχος έργων Αθανάσιος Γάτσιος με αφορμή το νέο κλείσιμο του κολυμβητηρίου της κοιλάδας λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν την περασμένη Παρασκευη. Ο αντιδήμαρχος χαρακτήρισε ως τραγικό λάθος την απόφαση του πρώην δημάρχου Αλέξανδρου Χρυσαφη να μην προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου της ενεργειακής αναβαθμισης του κολυμβητηρίου με την δικαιολογία οτι το κολυμβητήριο θα έπρεπε να κλείσει για ένα χρόνο. Ο  κ Γάτσιος τόνισε οτι και η χρηματοδότηση χάθηκε και κανένα από τα προβλήματα που υπάρχουν δεν λύθηκε με αποτέλεσμα το κολυμβητήριο τον τελευταίο χρόνο τις περισσοτερες ημέρες να παραμένει κλειστό. Μάλιστα σημειωσε οτι με το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης προβλεπόταν να γίνουν εργασίες για τον εξαερισμό του κτηρίου που θα έδινε οριστική λύση σε πολλά από τα προβλήματα που προκύπτουν συνεχώς


4 σχόλια:

  1. Εντολές χρυσανθιδη ακολουθούσε ο οποίος με τη σειρά του άκουγε τον έφορο του Πανσερραϊκού , τον γκρατσιο. Αυτοί οι τρεις είναι οι επιστήμονες πίσω από την καταστροφή του υγρού στίβου στις Σέρρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ένας λόγος για να φύγουν τα ρετάλια!!

      Διαγραφή
  2. Έγκλημα του Χρυσάφη η απώλεια της εγκεκριμένης, από τον Απρίλιο του 2019, χρηματοδότησης των 2 εκ.ευρω για το κολυμβητήριο της κοιλάδας Αγ. Αναργύρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αντιπολίτευση τι έκανε κ. Γάτσιο; ήσασταν για όλα ενήμεροι πιο καλά από εμάς... Από τον κ. Χρυσανθίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.