Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Υπογράφεται η σύμβαση για τα LED

 


 

 

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για το έργο της αντικατάστασης των λαμπτήρων του δικτύου ηλεκτροφωτισμού του δήμου Σερρών .Με την υπογραφή της σύμβασης  την Πέμπτη (07/09/2023)   στις 2 το μεσημέρι  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο Δημαρχείο Σερρών.Ανάδοχος του έργου είναι η εταιρεία    «ΟΤΕ ΑΕ – GLOBILED Μ. ΕΠΕ» 

2 σχόλια:

  1. Μπράβο ψευτοθοδωρε τα κατάφερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. LED, το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα χρονικά του Δήμου Σερρών. Στην ουσία είναι μια απευθείας ανάθεση 9 εκ. ευρώ, απο την στιγμή που υπήρχε μια μόνο προσφορά χωρίς σχεδόν καμία έκπτωση και σκανδαλωδως δεν επανέλαβαν τον διαγωνισμό. Και αυτός ο Δήμαρχος, ο κύριος Χρυσάφης ζητάει και πάλι την ψήφο των Σερραίων δημοτών. Η τύχη του Δήμου Σερρών βρίσκεται στα χέρια των Σερραίων δημοτών. Ας τους φωτίσει ο Θεός για να στείλουν στο σπίτι του τον διαπλεκόμενο Δήμαρχο Χρυσάφη.
    Άραγε θα το δημοσιεύσετε το σχόλιο μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.