Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Η πρόεδρος ¨¨γλεντάει ¨¨ τους Συμμάχους και τον ..Ηλία Γκότση

 


 

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν αποκτήσει οι συνεδριάσεις του δημοτικου συμβουλίου Σερρών. Μετά την διαγραφή της κ Παλάζη από τους Συμμάχους. Η πρώην πρόεδρος σε κάθε συνεδρίαση όχι απλά κάνει αισθητή την παρουσία της με τις παρεμβάσεις της. Αλλά έχει καταφέρει να φέρει τους Συμμάχους στα πρόθυρα ¨¨νευρικού κλονισμού ¨¨ . Κάθε συνεδρίαση θα παρέμβουν και τρεις και τέσσερις και πέντε της Συμμαχίας προσπαθώντας να την αποστομώσουν. Στην χθεσινή συνεδρίαση , εκτός του κ Νυχτοπάτη , απάντηση στα όσα είπε επιχείρησαν να δώσουν ο κ Ματθαιου , ο δήμαρχος και ο κ Μισιρλης .Να προσθέσουμε οτι η  κόντρα της με τον πρόεδρο κ Κατιρτζόγλου τείνει να γίνει συνήθεια . Χθες όμως βοήθεια επιχείρησε να δώσει και ο Ηλίας Γκότσης ο οποίος όμως μετά την νουθεσία του δημάρχου .Δεν ολοκλήρωσε την παρέμβαση του .Τους ¨΄γλεντάει ¨¨ τους Συμμάχους η κ Παλάζη .Ίσως είναι και η εκδίκηση της για τον άκομψο τρόπο που την έθεσαν εκτός παράταξης

3 σχόλια:

  1. Τελικά όλοι μαζί οι συμμαχοι δεν κάνουν μια Παλαζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γκότσης: … απολύσατε εργαζόμενους από τα κδαπ.
    Παλάζη: με εντολή δημάρχου!

    Έπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δικαιολογίες της Παλάζη για να τη βγάλει καθαρή.Την μαθαμε καλά την μαντάμ.Τρελα για εξουσία και προβολή.Καπελωμα στη Βαρβάρα συνεχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.