Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Σώτος Κοτσαμπας : «Θέλω να γίνω η φωνή των επαγγελματιών»

 


 

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αλλελεγγύη» του Απ. Τζιτζικώστα θα είναι ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Θα διεκδικήσει την εκλογή του για να εκπροσωπήσει όπως υποστηρίζει τον επαγγελματικό κόσμο με τον οποίο έχει συνδεθεί επί σειρά ετών, τον έχει υπηρετήσει από άλλα πόστα με μαχητικότητα και συνέπεια.

Στις ερωτήσεις που του θέσαμε έδωσε τις ακόλουθες απαντήσεις.

Τι σε ώθησε να είσαι υποφήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απ. Τζιτζικώστα; Ο θεσμός είναι άνευρος , η κοινή γνώμη θεωρεί ότι οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι δεν παίζουν κανένα ρόλο;

Συμμετέχω στις περιφερειακές εκλογές με στόχο να  εκπροσωπήσω τους επαγγελματίες- Βιοτέχνες και εμπόρους . Θεωρώ ότι  είμαι άνθρωπος της αγοράς και θέλω να είμαι δίπλα σε αυτόν τον κόσμο από τη θέση του περιφερειακού συμβούλου εφόσον με τιμήσει με την ψήφο του.

 Τι μηνύματα λαμβάνεις που τις επαφές που έχεις με το εκλογικό σώμα ;

Η αλήθεια είναι- σε αυτή τη γλώσσα μιλώ- ότι είναι υποτιμημένες οι περιφερειακές εκλογές. Όλοι μιλούν για τις δημοτικές εκλογές. Εμείς πρέπει να κάνουμε τον αγώνα μας, να έρθουμε σε επαφή με τους πολίτες, σπίτι- σπίτι, μαγαζί- μαγαζί να πείσουμε τους  Σερραίους να δείξουν ενδιαφέρον και για αυτές τις εκλογές.

Εγώ θα κάνω τον αγώνα μου να πείσω ότι και οι εκλογές αυτές  είναι εξίσου  σημαντικές .

Το εκλογικό σώμα  πρέπει να συμμετέχει και να εκλέξει ανθρώπους που πιστεύει ότι μπορούν να τον εκπροσωπήσουν καλύτερα.

 https://sertharros.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.