Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Σερρών : Παρεμβάσεις στην παιδική χαρά της οδου Δημογερόντων- Καθαρισμός της λίμνης

 


 

Στην οδό Δημογεροντων ακριβώς μπροστά από την παιδική χαρά τοποθετούνται ξύλα στο στηθαίο για να κάθονται οι δημότες ενώ ταυτόχρονα συντηρούνται τα παγκάκια.

 Αδειάζει την Παρασκευη 8/9  η λίμνη στην κοιλάδα των Αγ. Αναργύρων για τον απαραίτητο καθαρισμό.

1 σχόλιο:

  1. Είμαι κάτοικος της οδού Δημογερόντων.
    Ο Χρυσάφης έχει εγκαταλείψει τελείως την περιοχή των βιοκλιματικων αναπλάσεων. Η οδός Ν.Νικολαου έχει μετατραπεί σε υπεργειο παρκιν με βγαλμένα και πεταμένα κολωνάκια, επίσης σε πολλά σημεία από το δάπεδο αυτής της οδού υπάρχουν βγαλμένοι κυβολιθοι οι οποίοι είναι πεταμένοι εδώ και εκεί και το πιο εξοργιστικο για το οποίο ο Χρυσάφης παίρνει "βραβείο" ανικανότητας είναι το γεγονός ότι εδώ και 4 χρόνια προσπαθούν να ανακαινισουν τα συντριβάνια αυτής της περιοχής και ακόμη δεν ολοκλήρωσαν, με αποτέλεσμα να μην λειτουργούν τα συντριβάνια η μερικές φορές μπορεί να λειτουργήσουν για μια η δύο ημέρες και μετά σταματούν. Εκτός αυτού τα συντριβάνια αυτά με την ανακαίνιση που κάνανε θυμίζουν τάφους.
    Και άλλες φορές και άλλοι γείτονες μας διαμαρτυρηθηκαν για την πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής μας, που αναβαθμίστηκε με το έργο των βιοκλιματικων αναπλάσεων από την προηγούμενη δημοτική αρχή, αλλά δυστυχώς ο Δήμαρχος Χρυσάφης και οι συνεργάτες του δεν μας δίνουν σημασία. Δεν πειράζει όμως θα τους δώσουμε και εμείς την ανάλογη σημασία στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.