Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Κάλεσμα συμπαράταξης και ¨¨κόκκινο ¨¨ στην Μαρία Κόλλια


 

 

 

 

Κάλεσμα κοινής συμπόρευσης σε όλους τους δημοτικους συμβούλους της αντιπολίτευσης απευθύνει η Αριάδνη Παπαφωτίου .Βέβαια δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο οτι η κ Παπαφωτίου εμμέσως πλην σαφως τοποθετείται αρνητικά επί των σεναρίων της υποψηφιότητας της Μαρίας Κόλλια .Καθως όπως αναφέρει <<< Είναι η ώρα που πρέπει να αναδειχτεί το σωστό και ωφέλιμο για τον Δήμο. Μόνο οι  δυνάμεις και τα πρόσωπα που εκλέχτηκαν και θητεύουν στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορούν να το κάνουν αξιόπιστα>>

 ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

Είμαστε στον τέταρτο χρόνο της  θητείας του κ. Χρυσάφη, και οι δημότες αντί  της ανάπτυξης και ευημερίας της πόλης και των χωριών εισπράττουν κατευθυνόμενη και πληρωμένη τηλεοπτική πληροφορία που προσπαθεί να κρύψει και να αλλοιώσει την πραγματικότητα.

Ένα χρόνο πριν από τις Δημοτικές εκλογές, καλούμαστε να απαντήσουμε στο ερώτημα:
--Πού θα πάει ο Δήμος μας και  ποιοί μπορούν να κρατήσουν το τιμόνι του?

 
------------------------------
---------
Οι τελευταίες ανακατατάξεις στο Δημοτικό μας Συμβούλιο, κάνουν πιο καθαρή την εικόνα του ποιός συμμαχεί με την Αδιαφάνεια, την κακή Διαχείριση, την Αναξιοκρατία και την Αναποτελεσματικότητα.

Σε όλες τις Παρατάξεις, συμπεριλαμβανόμενης και αυτής του κ. Χρυσάφη, υπάρχουν συνάδελφοι με υγιή και φιλοπρόοδη σκέψη που μοιράζονται με τους συμπολίτες μας αυτή την γενική απογοήτευση και λύπη για την κατάσταση που βρίσκεται ο Δήμος μας.

 
------------------------------
-------
Είναι η ώρα που πρέπει να αναδειχτεί το σωστό και ωφέλιμο για τον Δήμο.
Μόνο οι  δυνάμεις και τα πρόσωπα που εκλέχτηκαν και θητεύουν στο Δημοτικό Συμβούλιο μπορούν να το κάνουν αξιόπιστα, γνωρίζοντας  εκ των έσω την πραγματική κατάσταση στα Οικονομικά, στην Διοίκηση, στα Έργα και στην Διαχείριση  της  Δημοτικής Αρχής.

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ σύμπραξή μας σε κρίσιμα και σοβαρά θέματα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσων έχουμε οδηγό τις Αρχές της ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,  μπορεί όχι μόνο να αποκαλύψει  και να ακυρώσει την επιζήμια δράση της Δημοτικής Αρχής του κ. Χρυσάφη, τις σπατάλες, την ευνοιοκρατία, την τοξικότητα  και την άγονη πολιτική της φιγούρας  αλλά να γεννήσει το καινούριο και να εμπνεύσει την χαμένη εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους συνδημότες μας. 


---------------------------------------
Σε αυτή την προοπτική απευθύνομαι πρώτα στους συναδέλφους μου επικεφαλής Παρατάξεων, κ.κ. Στέφανο ΦΩΤΙΑΔΗ, Ηλία ΓΚΟΤΣΗ, Αντώνη ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ και Παύλο ΦΑΡΜΑΚΗ και  θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση όλων των συναδέλφων μου στο ΔΣ, τόσο των νέων στην Αυτοδιοίκηση όσο και των εμπειρότερων με προσφορά ετών, γνώσεις και κρίση.
 
Για να επιτελέσουμε τον θεσμικό μας ρόλο απέναντι στους συμπολίτες μας, που διψούν να πάει ο τόπος μας μπροστά.

 

ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Επικεφ. ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων 


9 σχόλια:

  1. Πρώτα μας εγκαλεί και μετά απευθύνει κάλεσμα, με τύπου διάγγελμα ωσαν Μητσοτάκης. Τρικυμία εν κρανίω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να βάλουμε την ΘΕΝΙΑ αρχηγό.
    Συμφωνείς Αριάδνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς καμμιά τους δεν πατάει στο συμβούλιο. Απο webex πως να ξεμαλλιαστούν τα κορίτσα;

      Διαγραφή
  3. Καλώς την κυρία.... τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο κύριο τίποτα... από τον Δήμαρχο Χρυσάφη πεθαίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανείς και καμμία από το υφιστάμενο δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να ηγηθεί. Να τα λέμε με το ονομά τους. Ανεπαρκείς για επικεφαλής όλοι και όλες. Αλλά στην αναβροχή το παίζουν ντίβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα η πρόσκληση της κ. Παπαφωτίου δεν αφορά την Κόλλια , που αποκοπεί λοιπόν η ανάρτηση αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε βρε τα ΧρυσαφοΜπακίρια και οι λοιποί πικραμενοι, βλεπω οτι πιάσατε δουλεια στα σχολια.
    Σας τρομαξε η Αριαδνη; Ε καλα κανατε και φοβηθηκατε.
    Ο δικος σας, με το κυαλι θα ξαναδει το Δημαρχειο και βασικα με το κιάλι θα ξαναδει το Ταμειο του Δημου, που το ξεκοκκαλισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.