Κυριακή 2 Ιουλίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Κάποτε γινόταν και φεστιβάλ στην Αμφίπολη

 


 

 Πριν από 6 χρόνια όταν ακομη γινόταν το Φεστιβάλ Αμφίπολης . Είχε  πραγματοποιηθεί η συναυλία του Γιάννη Πάριου, με αφορμή αυτό το γεγονος ο πρώην δήμαρχος Κώστας Μελίτος εξαπολύει τα βέλη του στην δημοτική αρχή η οποία κατάργησε το θεσμό. Ενω ο κ Μελιτος στηλιτεύει οτι δεν επιχορηγούνται οι εκδηλώσεις των συλλόγων οι οποίες πραγματοποιούνται χάρη στην οικονομική εισφορά  των μελών των συλλόγων .Όπως μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά Τα προσωπικά οφέλη ορισμένων, δεν μπορούν να σκεπάσουν την τεράστια ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής .

Η ανάρτηση του κ Μελίτου 

Κάποτε… όταν υπήρχε το Φεστιβαλ Αμφιπολης, στην Συναυλία του Γιάννη Πάριου !!!
Ένας θεσμός του Δήμου που τον εξαφάνισε η Δημοτική Αρχη, απαξίωσε τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφιπολης και γενικότερα την ιστορία της περιοχής. 
 
Παράλληλα καταργήθηκαν και όλες οι επιχορηγούμενες εκδηλώσεις του Δήμου στις τοπικές κοινότητες , ακόμη και τα απλά πανηγύρια γίνονται με έξοδα τοπικών παραγόντων. 
 
Ποιος είναι άραγε ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής για το φέρει ο καλοκαίρι ; 
 
Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει , και φυσικά δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τα προσωπικά ωφέλη ορισμένων, δεν μπορούν να σκεπάσουν την τεράστια ανεπάρκεια της Δημοτικής Αρχής .

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.