Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Απάντηση Γιάννη Δήμου

 


 

 Απάντηση στην ανάρτηση μας δίνει ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Γιάννης Δήμου

 

Αγαπητό ανώνυμο blog

1. Η πρόταση του κ.Τσιμερίκα 8 μήνες πριν, [και απευθείας είπα το ναι] προηγήθηκε από την πρόταση με διαφορά λιγων ημερών της κ. Μητλίαγκα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ανακοίνωση μου στο ψηφοδέλτιο του κ. Τσιμερίκα.
2. Εφόσον λοιπόν δεν υπήρξε τελικά υποψηφιότητα του κ. Τσιμερίκα και μετά απο συζήτηση με την κ Μητλιάγκα αποδέχτηκα την πρότασή της. Άρα ΔΕΝ αποχώρησα από κάπου, όπου είχα δεσμευτεί και είχα πει το ναι. Ούτε μέχρι τότε όπου ανακοινώθηκε η υποψηφιότη΄τα μου με την Μητλιάγκα δέχτηκα κάποια άλλη πρόταση συνεργασίας με συνδυασμό.
3.Όταν μια δημοτική αρχή δεν φέρνει σοβαρά θέματα, για μεγάλα έργα και παρεμβάσεις στο Δ.Σ, αλλά θέματα διαχείρισης, όπου και μόνο οι υπηρεσιακοί μπορούν να τα δρομολογήσουν, θεωρείτε ότι όλη η αντιπολίτευση θα πρέπει να αντιδρά για το τίποτα?
Εκτ'ος και αν θεωρείται [πρόθυμος να ακούσω έστω ένα] ότι ήρθαν σοβαρά θέματα και συμφώνησε η αντιπολίτευση, χωρίς να έχει μια άλλη άποψη.
Δηλαδή ήρθε το θέμα του γηπέδου στο Λευκώνα, το υπόγειο πάρκινγκ στην Πλ. Εμπορίου, το δημοτικό ιατρείο, οι κατασκηνώσεις στην Χρυσοπηγή, το μουσικό συντριβάνι στην Πλ. Ελευθερίας και άλλα πόσα έταξε προεκλογικά ο κ. Χρυσάφης και σε όλα είπαν ΝΑΙ? Χωρίς προτάσεις, χωρίς ενστάσεις?
Μακάρι να είχαν ΄έρθει όλα τα παραπάνω στο ΔΣ,για να έχετε και δίκιο αλλά και οι Σερραίοι να βλέπανε ότι αλλάζει κάτι σε αυτήν την πόλη
[Θα ήθελα εδώ ως ΄΄αντικειμενικό site '' να ρωτήσετε για όλα αυτά τα ωραία προεκλογικα έργα που έταξε, τι εκανε ο κ. Χρυσάφης]?
4. Η πολιτική αξία και ικανότητα, ενός αιρετού, κρίνετε από την αποτελεσματικότητα, καθώς και την συνέπειά του. Τι έλεγε προεκλογικά και τι έκανε τελικά.
Ο κ. Χρυσάφης άν διαβάσετε το πρόγραμμά του, θα δείτε μόνο την ανακολουθία και την ασυνέπειά του, σε αυτά που έλεγε και έκανε, ή μάλλον ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.
Όμορφα και φανταχτερά λόγια , γραμμένα σε ωραίο προεκλογικό χαρτί, όπου εκεί έμειναν μόνο.
5. Η κ. Μητλιάγκα λοιπόν, πότε ε'ιχε πολιτική θέση ευθύνης και πρέπει να αξιολογηθεί ώς ικανή 'η 'οχι? Και από ποιόν¨? Από εσάς? Μάλλον βιάζεστε πολυ να βγαλετε συμπεράσματα για λογαριασμό τρίτων και λογαριασμό μου.
Ο κόσμος θα κρίνει λοιπόν τον πολιτικά ασυνεπή, ανακόλουθο και χωρίς να έχει βάλει σφραγίδα, έστω σε ένα μεγάλο έργο κ. Χρυσάφη και την ικανότατη για μένα κ. Μητλιάγκα για την θέση Δημάρχου.
Αλλά από αυτό που φοβάται κάποιος,να ξέρετε δεν γλυτώνει.
4 ΧΑΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ για τον Δήμο Σερρών με τον κ. Χρυσάφη, λέει ο κόσμος.
Εγώ θα συμπληρώσω όχι ΑΛΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ!!!!!


Γιάννης Δήμου

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια Κύριε Δήμου. Απαντήσατε τεκμηριωμένα και με ειλικρίνεια. Τα πράγματα στον Δήμο σερρων είναι οπως τα λέτε. Ασυνέπεια, αναποτελεσματικότητα και ψεύτικες υποσχέσεις από τον Χρυσαφη. Επιτέλους βρέθηκε και κάποιος και τα είπε χύμα και τσουβαλατα στο Serresbomb, που υποστηρίζει φανερά και ξαστερα τον Χρυσάφη. Κύριε Δήμου σωστά χαρακτηρισατε το serresbomb, ως γραφείο τύπου του Χρυσάφη. Συνεχίστε έτσι. Σας θέλουμε στο δημοτικό συμβούλιο. Μην αφήσετε το serresbomb να αλωνίζει υπέρ του Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.