Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

SERRESBOMB : Μια απάντηση στον Γιάννη Δήμου

 


 

 Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Δήμου μας χαρακτηρίζει γραφείο τύπου του δημάρχου με αφορμή την ανάρτηση μας

Αλέξανδρος Χρυσάφης ο δήμαρχος των έργων 

Διαφεύγει του κ Δήμου οτι η ανάρτηση μας είναι αναδημοσίευση της συνέντευξης απο το περιοδικό  metamagazino .Οπότε να υποθέσουμε οτι και το περιοδικο ανήκει στο γραφειο τύπου ???

Επειδή η ¨¨καραμέλα ¨¨ οτι για όλα σε αυτή την πόλη φταίνε τα ΜΜΕ που υποστηρίζουν την δημοτική αρχή  .Να πούμε στον κ Δήμου οτι αυτοι που στρώσανε και στρώνουν το χαλί στον δήμαρχο και ειναι οι καλύτεροι σύμμαχοι των Συμμάχων . Είναι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης .Που με την στάση τους δεν πείθουν τους δημότες ότι αποτελούν την εναλλακτική λύση  

Να του θυμίσουμε οτι ο ίδιος ειχε ανακοινωθεί ως υποψήφιος της παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ .Από την οποία αποχώρησε ( πιθανόν )  μην συμφωνώντας με τα όσα συνέβαιναν ( αποχώρηση και αλλαγή επικεφαλης ) .Άραγε όλα αυτά οι δημότες που θα πάνε στην κάλπη τον Οκτώβριο δεν θα τα μετρήσουν ???. Λίγο μετά την αποχώρηση του έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του με την παράταξη της κ Μητλιάγκα .Γιατι άραγε δεν την ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ????Πιθανόν γιατι δεν την θεωρούσε τόσο (πολιτικά )  ικανή για δήμαρχο όσο τον κ Τσιμερικα .

Μια υποψήφια δήμαρχος που επι 38 μήνες στήριξε δια της ψήφου της  ( οικονομική επιτροπή , δημοτικό συμβούλιο )  την δημοτική αρχή .Που δήλωνε υποψήφια βουλευτής και ξαφνικά τον Δεκέμβριο μετάνιωσε και δήλωσε υποψήφια δήμαρχος .

Ο κ Δήμου με παρεμβάσεις του στα μεσα κοινωνικης δικτύωσης στα τέσσερα χρονια

 άσκησε κριτικη στην δημοτικη αρχη για λάθη παραλείψεις και αθετήσεις προεκλογικων υποσχέσεων. Μπορει να μας πει αν η επικεφαλης; και μέλη της παράταξης της έκαναν κάτι ανάλογο ??

Θα απαντήσει η κ Μητλιάγκα στην κ Παπαφωτιου για τα όσα κατήγγειλε  για την διαδικασία που έγιναν οι προσλήψεις των συμβασιουχων COVID-19 ??

 

 Σε οτι αφορά τα περί δημοσίευσης σχολίων .Έχουμε ξεκαθαρίσει οτι όταν υπάρχουν προσωπικές επιθεσεις και χαρακτηρισμοί δεν δημοσιεύονται. Εδω μιλάμε για πολιτική και ασκούμε κριτική στην πολιτική δράση και συμπεριφορά των προσώπων

2 σχόλια:

  1. Φυσικά και το συγκεκριμένο περιοδικό ανήκει στο "γραφείο τύπου" του δημάρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληρωμένη απάντηση! Επιβεβαιώνετε τον Δήμου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.