Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Δήμος Σερρών : Υποψήφιος δήμαρχος ο Παναγιώτης Καρίπογλου ???

 


 

 Ανατροπή στα μέχρι τώρα  δεδομένα σε ότι αφορά τους υποψηφίους δημάρχους στον δήμο Σερρών. Σύμφωνα με τα όσα έχουν αρχίσει να ακουγονται τις τελευταιες ώρες. Πρόταση να ηγηθεί αυτοδιοικητικής παράταξης που θα διεκδικήσει την ψήφο των Σερραιων στις εκλογές του Οκτωβρίου έχει δεχθεί ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ , πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών κ Παναγιώτης Καρίπογλου . Ο οποίος επιφυλάχθηκε να απαντήσει . Σύμφωνα με τα όσα  κατάφερε να μάθει ο σμπίρος αν η απάντηση του είναι θετική την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση .

Στην νέα αυτή κίνηση εμπλέκονται πρόσωπα τα οποία έχουν ενεργή  οικονομική και κοινωνική παρουσία στην  πόλη. Και δεν έχουν  εμπλακεί  ουτε στην υποψηφιότητα της κ Μητλιάγκα ούτε σε αυτη των Τσιμερικα και Τερζη

3 σχόλια:

  1. Παναγιώτη τράβα μπροστά. Ο Δήμος Σερρών έχει ανάγκη από πρόσωπα που θα ασχολούνται με την ουσία και όχι με την επικοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από το μυαλό σας τα βγάζετε αυτά; Δημοτικός σύμβουλος ίσως….δεν είναι για παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτη μαζί σου. Προχώρα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.