Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τα σενάρια του μετεκλογικού ανασχηματισμού ( μέρος 2ο )

 


 

Για το ποιοι θα  μείνουν εκτός της επόμενης κυβέρνησης των Συμμάχων είπαμε να δούμε και ποιοι είναι αυτοί που θα μπουν .Αν και οι καραμπόλες πιθανόν να δυσαρεστήσουν κάποιους .

Επαναλαμβάνουμε οτι τα σενάρια γίνονται πριν από την κάλπη. Το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει πολλα , αφού κάποιοι που ράβουν από τώρα κοστούμι πιθανόν να μείνουν εκτος .Αν  εκλεγούν τότε

Ο Κώστας Αβδελας θα είναι είτε αντιδήμαρχος οικονομικων είτε αντιδήμαρχος έργων .Στην πρώτη περίπτωση ο Σπύρος Μισιρλης μετακομίζει στην θέση του προέδρου του δημοτικου συμβουλίου. Με τον Βασίλη Κατιρτζόγλου να γίνεται πρόεδρος σε κάποιον εκ των εποπτευόμενων φορέων και πιθανότερο αυτόν της ΔΕΥΑΣ .

Η περίπτωση ο κ Αβδελας να είναι αντιδήμαρχος έργων έχει λιγότερες πιθανότητες. Αφου ο Γιώργος Νυχτοπατης δεν φαίνεται διατεθειμένος να μετακινηθεί .

Ο Βασίλης Χρυσανθιδης θα αναλάβει τις αρμοδιότητες του Κώστα Δινάκη ή τον ΟΠΑΚΠΑ . Θέση υπάρχει και για τον κ Γάτσιο πιθανόν στην ΚΕΔΗΣ

Ο Παντελής Χράπας διεκδικεί ένα από τα χαρτοφυλάκια των κ Καρακολίδη και Τουρτουρα .Εστω με μοίρασμα της 5ετους θητείας .

Η Σωτηρία Πάνου παραμένει εντός και μάλλον στην αντιδημαρχία που είναι είναι . 

Ο κ Ρίζος έχει θέση και στην επόμενη κυβέρνηση .

Βεβαια υπάρχουν και κάποιοι ακομη που είναι το ονομα τους στα πλανα του δημάρχου

Ο Κ Δημητράκης , ο κ Γούνας , ο κ Χατζημαργαρίτης , η κ Ηλιοπουλου ( αν είναι τελικα στην Συμμαχια ).Οχι για τον Ηλία Γκότση δεν υπάρχει θέση

Ενω δεν αποκλείεται να δοθουν θέσεις και στην αντιπολίτευση ( αφου κυοφορείται από τώρα ένα σενάριο για μετεκλογική συνεργασία ). Με ποιον ή ποια ??????

Υπομονη  έχουμε πολύ δρόμο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.