Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Τα σενάρια του μετεκλογικού ανασχηματισμού ( μέρος 1ο )

 







Στην Συμμαχία αρκετούς δεν τους προβληματίζει το αποτέλεσμα των εκλογών( θεωρούν την νίκη δεδομένη ), αλλά το τι θα γίνει την επόμενη των εκλογών .Σε ότι αφορά τις θέσεις του υπουργικού συμβουλίου. Λοιπόν να μπούμε σε αυτό το τρυπάκι και να μεταφέρουμε τα όσα ακούγονται .Βέβαια μια βασική προϋπόθεση για όσους διεκδικούν θέσεις είναι να εκλεγούν .Υπάρχουν 9 (οι δύο άμισθες) θέσεις αντιδημάρχων) .Οι πρόεδροι δημοτικού συμβουλίου, ΚΕΔΗΣ ,ΔΕΥΑΣ,ΔΗΠΕΘΕ ,ΟΠΑΚΠΑ το σύνολο 13 οπότε 8 μένουν εκτός για τα πρώτα 2.5χρονια τουλάχιστον

Να ξεκινήσουμε λοιπόν με αυτούς  που θα μείνουν εκτός κυβέρνησης .

Η πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ κ Παλαζη ήδη θεωρείται ξένο σώμα στην Συμμαχία .Δεκτή η υποψηφιότητα της με την Συμμαχία ( γιατί πιθανή αποχώρηση της θα δημιουργήσει προβλήματα ) αλλά μέχρι εκεί .Το όνομα της δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια της επόμενης μέρας .

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ κ Χαλκιόπουλος θα μείνει εκτός .Όπως με πληροφορεί ο σμπιρος ελπίζουν να μην εκλεγεί οπότε όλα είναι πιο εύκολα .

Ο αντιδήμαρχος κ Δινακης το ότι θα μείνει εκτός είναι το αχαστο στοίχημα .

Τέλος ο Γιάννης Δεσποτιδής ( αν είναι υποψήφιος ) είναι μια ξεχωριστή περίπτωση .Στα πρώτα 4 χρόνια θυσίασε το προσωπικό του πολιτικό εγώ προς όφελος της Συμμαχίας .Κάτι που δεν αναγνωρίστηκε .Να θυμίσω μόνο ότι όταν αναζητούνταν αντιδήμαρχος Παιδείας .Δεν υπήρξε ουδείς πρόθυμος γιατι η θέση ήταν άμισθη

Εννοείται οτι Ματθαίου, Ταϊρης .Ιντος  θα μείνουν  εκτος

Συνεχίζεται με το ποιοι μπαίνουν στην κυβερνηση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.